帮忙翻译下

thereisapaininside,thatyoucan'ttouch,thatyoucan'tgetto.that'smine.aboutthispassage,ho... there is a pain inside,that you can't touch,that you can't get to.

that's mine.

about this passage,honest to say:life is mine,and it is not a lie.

i think i am safe here,but now i find myself in a world in which there is no place for me.

sorry,I can't tape Chinese.

thanks to all the friends who strongly supported me.i am very sorry to make all of you worry and dispute.

i am sorry,very sorry.

about my hunband,we have divorced.

thanks.

dummy fish,rain
夏悠暄
内心深处的那份伤痛,你触摸不到,也无法靠近。
因为伤痛是我的。
关于这篇文章,诚实点说:生命是我的,并且这并不是谎言(这是事实)。
我以为我在这里很安全,但是现在我发现我自己正处在一个没有我位置的世界。
很抱歉我无法用汉语表达。
很感谢那些坚定的支持我的朋友。很抱歉让你们为我担心和争论。
对不起,真的很抱歉。
关于我的丈夫,我们已经离婚了。
非常感谢。
虚幻的鱼。雨。
---------------------------------
这篇文章没有逻辑。。。
百度网友eca8f5207
有一个伤痛,是你触碰不到,靠不近的
那就是我的
关于这篇留言,诚实的说,生活是我的,它不是谎言
我以为我在这是安全的,但现在我发现我处在世界上一个容不下我的地方
对不起,我不能用中文表达
谢谢所有支持我的朋友。我为自己让你们担心和想办法帮我而感到抱歉、
我很抱歉,非常抱歉。
关于我的丈夫,我们已经离婚了
谢谢
虚拟的鱼,雨