求Coldplay-Lost中文歌词

想去法国的女孩
  Just because I'm losing
  我只不过是失败了
  Doesn't mean I'm lost
  不意味着我迷惘了
  Doesn't mean I'll stop
  不意味着我会停下脚步
  Doesn't mean I will cross
  不意味着我会错过

  Just because I'm hurting
  我只不过是疼痛着
  Doesn't mean I'm hurt
  不意味着我受伤了
  Doesn't mean I didn't get what I deserve
  不意味着我没有得到自己应得的
  No better and no worse
  这样不算更好,也没更坏

  I just got lost
  我只是迷惘着
  Every river that I've tried to cross
  每条我尝试着要去跨过的河流
  And every door I ever tried was locked
  和每扇我尝试了想要去锁上的门
  Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off...
  噢喔~~~我只不过想等到那些繁华褪去的时候

  You might be a big fish
  你可能是条大鱼
  In a little pond
  在小小的池塘里
  Doesn't mean you've won
  但这不意味着你是赢家
  'Cause along may come
  A bigger one
  因为也许会有另外一条更大的鱼出现
  And you'll be lost
  然后你会感到迷惘

  Every river that you tried to cross
  每条你尝试跨过的河流
  Every gun you ever held went off
  每杆你握着不愿放下的枪

  Ooh-Oh, And I'm just waiting till the firing stopped
  噢喔~~~我只不过在等待直到热火散尽的瞬间
  Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off
  噢喔~~~我只不过想等到那些繁华褪去的时候
  Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off
  噢喔~~~我只不过想等到那些繁华褪去的时候
  Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off
  噢喔~~~我只不过想等到那些繁华褪去的时候
  (rap)他们受封给你的剑
  只是因为他们还蛮喜欢你的
  不过可能连一半都不如
  别相信我
  看马汀 看麦尔坎
  看声名狼藉先生 看吐派克 看成功的后果
  看耶稣 看犹大
  看凯隆大帝 看布鲁特斯
  成名就像自杀
  没有回头路
  如果你红了 要有被诋毁的准备
  媒体乱写 黑人告你 你要搞定
  每一步都是学问
  所以当巴比布朗不容易
  不如当个凡人巴比 或是 警察巴比吧
  现在的问题是
  曾经拥有却失去
  比从来没有过 好么
  因为····