比较基础的物理力学问题 !急救,很急。谢谢大家!

一个1.50kg的箱子在无摩擦的平面上向右以8.00m/s匀速运动。在t=0s时一个水平的力施加在箱子上。这个力方向向左,力的值遵循F(t)=(6.00N/s^2)t^2... 一个1.50kg 的箱子在无摩擦的平面上向右以8.00m/s匀速运动。 在t=0s 时一个水平的力施加在箱子上。 这个力方向向左,力的值遵循F(t)=(6.00N/s^2)t^2 这条公式.

(1)由t=0开始,在箱子的速度减至0时,箱子的位移是多少?

(2)在t=4.5s时,箱子的速度是多少?
原题:A 1.50 kg box is moving to the right with speed 8.00 m/s on a horizontal, frictionless surface. At t = 0 a horizontal force is applied to the box. The force is directed to the left and has magnitude F(t)=( 6.00 N/s^2)t^2

(1)What distance does the box move from its position at t=0 before its speed is reduced to zero?

(2)If the force continues to be applied, what is the velocity of the box at 4.50s?
gldrmj
有答案没?
我计算的结果是
(1)10.90m
(2)113.5m/s,向左
华芯测试