英语文章翻译 急急急急急 好的多加悬赏金!!!!!!!!!!!!!!!!

EarlyChineseFilm(Before1931)Chinesefilmindustrybeganintheearly20thcentury.In1905,Beij... Early Chinese Film
(Before 1931)
Chinese film industry began in the early 20th century. In 1905, Beijing Fengtai studio founder Ren Feng shot by Tan Xinpei starring "Ding Junshan" fragment, which is produced by the Chinese themselves in the first film. In 1913, operated by Asian American film company shooting a movie by the writer in autumn Zheng, Zhang Ishikawa, director of China's first short story are "hard to husband his wife is difficult." Shanghai Commercial Press in 1917 shooting short films on current affairs. The following year the establishment of the activities of the Department of shadow play, after shooting two of the earliest Chinese feature films long, "Yan Rui Health" and "red skull." In 1922, Zhang and Zheng Ishikawa is the fall, Zhou Jianyun organizations such as the film's star, in 1923 completed by the autumn writer Zheng, Zhang Ishikawa, director of the "ancestral save orphans", the film deals with serious social reality, with more ways The strong flavor of life, acting natural, warm, simple. At the same time, there have been large lily of the Chinese film companies, China's video, picture of the Great Wall company, the new film company and a number of larger movie company. Ong Shao brothers in 1925, founded the film company Tianyi, first of all based on folk stories, take a number of film costumes, in Shanghai and set off an upsurge of shooting film costumes, but also to Southeast Asia, based on the market. 1925 ~ 1927, Shanghai has set up 140 small and medium-sized film; Guangzhou, Peking (now Beijing), Tianjin and other cities also shot the film. Shooting star in 1928's "Hong Liansi fire" after the formation of a martial arts film craze. Since then, the 4-year period the Shanghai company took more than 400 feature films, most of which is "on fire", "martial arts" and "Genie" and bizarre, crudely made videos. In 1928, the new, Greater China, such as movies Lily's Film Lian into the company, has taken the "love and duty," and "mother-hang," and "Peach Blossom blood in mind," and so on film. In 1930, the movie stars and film Union's successful trial wax disc audio pronunciation film "female singer Red Peony" and "Beautiful Lady Yu." 1931 years on the audio-ray film in Japan, completed China's first on-chip sound film, "Once the storm is over." To 1935, China completed the film from the silent to sound film of the transition.
Left-wing film movement
红酒青豆
早期中国电影
(1931年以前)

中国电影事业始于20世纪初。1905年,北京丰泰照相馆创办人任景丰拍摄了由谭鑫培主演的《定军山》片断,这是中国人自己摄制的第一部影片。1913年,美国人经营的亚细亚影戏公司拍摄了由郑正秋编剧、张石川导演的中国第一部有故事情节的短片《难夫难妻》。1917年上海商务印书馆拍摄时事短片。次年成立活动影戏部,此后拍摄了两部中国最早的长故事片《阎瑞生》和《红粉骷髅》。1922年 ,张石川与郑正秋 、周剑云等组织明星影片公司,1923年完成由郑正秋编剧、张石川导演的《孤儿救祖记》,影片严肃地涉及了当时的社会实际,表现手法具有较浓的生活气息,演技自然、亲切、朴素。与此同时,出现了大中华百合影片公司、神州影片公司、长城画片公司、民新影片公司等一批较具规模的影片公司。邵醉翁兄弟于1925年创办天一影片公司,首先取材于民间故事,拍摄一批古装片,并在上海掀起拍摄古装片的热潮 ,还以此立足于南洋市场 。1925~1927年间,上海先后成立140家中小型电影公司;广州、北平(今北京)、天津等城市亦拍摄影片。1928年明星公司开拍《火烧红莲寺》后又形成一股武侠片热潮。此后的4年间上海各公司拍摄了400多部故事片,其中一大半是“火烧”、“武侠”、“神怪”之类光怪陆离、粗制滥造影片。1928年,民新、大中华百合等影片公司组合成联华影业公司,先后拍摄了《恋爱与义务》、《恒娘》、《桃花泣血记》等片。1930年,明星影片公司和友联影片公司试制成功蜡盘发音有声影片《歌女红牡丹》和《虞美人》。1931年华光片上有声电影公司在日本完成中国第一部片上发音影片《雨过天晴》。到1935年,中国完成了从无声电影到有声电影的过渡。

左翼电影运动
苍and狼
中国电影产业开始于20世纪初。1905年,北京丰台工作室被晒黑创始人冯仁Xinpei“叮军山主演的“碎片,所产生的中国人自己的第一部电影。1913年,经营亚裔美国人的电影公司拍摄电影,由作者在秋天郑、张主任一架中国第一个短篇故事是“难以丈夫他的妻子是困难的事。”上海商业新闻在1917年拍摄短片《时事。第二年
百度网友e1b2bf1
中国早期电影
(在1931年拍摄)
中国电影产业开始于20世纪初。1905年,北京丰台工作室被晒黑创始人冯仁Xinpei“叮军山主演的“碎片,所产生的中国人自己的第一部电影。1913年,经营亚裔美国人的电影公司拍摄电影,由作者在秋天郑、张主任一架中国第一个短篇故事是“难以丈夫他的妻子是困难的事。”上海商业新闻在1917年拍摄短片《时事。在接下来的一年里建立活动的部门,皮影射击后两个中国最早的故事片长,“燕瑞健康”及“红”的头骨。1922年,张丹和郑一是在秋天,周讲解组织,比如电影的明星,在1923年完成的秋天,一架,张郑和下西洋作家导演的《祖先节省孤儿”,这部电影处理严重的社会现实中,更多的方法较强的的生活气息,代理自然、温暖、简单。与此同时,有大型莉莉的中国电影公司,中国的视频,长城图案的公司,新的电影公司和一些较大的电影公司。某哨兄弟1925年的今天,成立了电影公司天一,首先基于民间故事、拿一个号码的电影的服装,在上海,引起了一股电影拍摄的服装,也传至东南亚,立足市场。1925年~ 1927年,上海建立了140中小软片,广州、北京(现在北京)、天津等城市也尝试了那部电影。流星在1928年的“h Liansi火”的形成后武术电影开裂。自那时起,上海公司的四年制期间花了超过400故事片,大部分为“着火啦”,“武术”和“精灵”和奇异的,未成熟使影片。1928年,新,大中华地区,诸如电影莉莉的电影连进该公司,已采取“爱心和责任,”和“mother-hang,”
匿名用户
Chinese film industry began in the early 20th century. In 1905, Beijing Fengtai studio founder Ren Feng shot by Tan Xinpei starring "Ding Junshan" fragment, which is produced by the Chinese themselves in the first film.
早期的中国电影
(1931年前)

中国的电影行业始于20世纪初期,在1905年,北京丰台工作室的建立人"任峰"(音译)就拍摄了由谭鑫培主演的"定军山"片断,这是由中国人自己制做的最早的电影.

今天先译到这吧