求翻译,不要在线翻译的,谢谢~

previouslyanumberofclothingretailers,includingsomemajorsupermarketgroups,hadobtainedh... previously a number of clothing retailers, including some major supermarket groups, had obtained high-profile, high-margin fashion brands from a variety of sources other than the brand owner, the so-called grey or parallel market.
the retailers benefited in terms of increased footfall and extra sales, often at better margins together with increased publicity.
their customers had the opportunity to purchase expensive brands at a considerable discount.
however, the brand owner or rather their usual stockists lost sales at the normal margin price, but perhaps more importantly the brand may risked losing credibility.
this potential devaluation of the brand equity, the brand owners argued, represented a considerable loss on their investment in research and development and marketing support in creating and maintaining the brand, and can act as a disincentive to developing new brands or products.
the victory of levi strauss over tesco in the european court and china joining the world trade organization has virtually eliminated this problem.
however the selling of fake merchandise remains a problem particularly for upmarket fashion brands.
来自大嵊山标致 的黑柿
以前的服装零售商,包括一些大型超市组的数量,已获得来自不同渠道比品牌的所有者,所谓的灰色或平行市场上其他品种高姿态,高利润的时尚品牌。
受益于增加的脚步声,额外的销售条件,更好的利润往往与零售商一起加强宣传。
他们的客户有机会在一个相当优惠购买昂贵的品牌。
然而,品牌拥有者或批发商,而失去了他们一贯的正常价格销售利润率,但也许更重要的是品牌可能冒着失去信誉。
这个品牌资产的潜在贬值,品牌拥有者认为,代表对他们在研究开发和营销,品牌创建和维护支持投资相当大的损失,并可能作为开发新的品牌或产品的惩罚措施。
在乐购的,在欧洲法院和加入世界贸易组织中国列维施特劳斯的胜利,几乎消除了这个问题。
然而,假冒商品销售仍是问题,特别是高档时装品牌。
匿名用户
先前一些服装零售商,包括一些主要超市集团,获得了高调,high-margin时尚品牌从各种各样的来源以外的其他品牌拥有者,所谓的灰色或平行市场。
零售商受益的人数大增,从增加的额外销售更高的利润,往往同加大宣传力度。
他们的客户有机会购买昂贵的品牌,以一个不错的折扣。
然而,品牌拥有者或者相对通常在销售损失:零售商的正常保证金价格,但也许更重要的品牌可能冒失去信誉。
这种潜在的贬值对品牌资产,品牌拥有者认为,他们代表了一个相当大的损失进行研究和发展投资的和市场支持创建和维护品牌,还可以作为机会遏制了开发新品牌或产品。
利瓦伊·斯特劳斯的胜利在乐购(在欧洲法院和中国加入世界贸易组织已经因此消除了这个问题。
然而销售假冒伪劣商品仍然是一个问题尤其是高档时装品牌。
百度网友8bded68
先前包括一些主要的自选市场聚集,一些衣服零售商获得高姿态的,高边缘式样火印业主、所谓的灰色或平行市场之外的多种源点的火印。
零售商用脚声增加话获益了和额外的销售,时常在较好的边缘连同宣传增加一起。
他们的顾客有了机会在一个相当多的贴现买高价火印。
然而,火印业主或宁可他们的平常存货商以正常的边缘价值遗失了销售,但是也许更重要,火印可能冒损失证据能力的危险。
火印权益的这个潜在贬值,火印业主争辩,在研发中的他们的投资上表现了一个相当多的损失和推销支承在创造方面和维持火印,而且能担任一个起抑制作用的措施到发展新火印或生产品。
在 european 中的 tesco 之上的 levi strauss 的胜利追求,而且结合世界贸易组织的磁器已经事实上除去这一个问题。
然而假商品的卖盘为高档市场式样火印特别地保持一个问题。