帮忙翻译一篇英语文章,急急急~~~~~~~!

Oncetherelivedanoldmaninamountainvillage.Hewasafamoushunter(猎人).Heoftenwenthuntingalo... Once there lived an old man in a mountain village. He was a famous hunter(猎人). He often went hunting alone in the mountains. He was not afraid of any animals, even a tiger.
One night, someone saw a tiger come into the village, and stole two sheep away. The next night the tiger came again. The villagers were frightened. They asked the old hunter to catch it so that they could have a safe life.
When the old man heard the tiger, he thought hard. He wondered why the tiger came at night twice but only stole the sheep. The next night he walked about outside the village. Suddenly he saw the tiger coming. He quickly threw himself on the ground. To his surprise, the tiger did not come at him, but went away. He followed it quietly and found it was running on two of its feet just like a man. Then everything was clean.
On the fourth day, when it got dark, the hunter took some animal skins (皮) with him and hid himself behind a big tree near the village. He was waiting for the “tiger”. As soon as the “tiger” came near the tree, the old hunter jumped out , caught the “tiger” by the “leg” and said, “Don’t be afraid. I do not mean to hurt you. You know who I am, don’t you?”
The “tiger” said “Yes” and took off the tiger’s skin.
“You are poor. But you mustn’t steal anything from others. Here are some animal skins for you. You may sell them at the market. With the money, you can buy food and clothes for your family. Work harder and make a living.” With tears in his eyes, the poor man thanked the kind-hearted old hunter and walked home.
匿名用户
从前有一个住在一个山村的老人。他是一个著名的猎人(猎人)。他经常在山上去打猎孤独。他不惧怕任何动物,即使是一只老虎。
一天晚上,有人看到入村来了一只老虎,并偷走了两只羊了。第二天晚上,老虎又来了。村民们吓坏了。他们问老猎人捕捉它,以便他们能有一个安全的生活。
当老人听到了老虎,他认为很难。他想知道为什么老虎来了两次,但只在夜间偷羊。第二天晚上,他在村外走来走去。突然,他看见老虎来了。他迅速扔在地上。令他惊讶的是,老虎在他没来,但走了。他跟着它静静地发现它是对一个人一样,它的脚两个运行。然后一切都干净。
在第四天,天黑时,猎人带着一些(皮),动物皮毛和躲在附近的一个村庄大树自己。他在等待的“老虎”。当“老虎”附近的树来了,老猎人跳出来,抓住了“腿”的“老虎”,并说:“不要害怕。我不是有意要伤害你。你知道我是谁,不是吗?“
“老虎”说“是”并脱掉了老虎的皮肤。
“你是穷人。但你不能偷别人的东西。下面是一些动物的皮毛你。你可以在市场上出售它们。有了这笔钱,你可以买到你的家庭食品和衣服。更加努力地工作和谋生。随着他的眼睛流泪“,这个可怜的人感谢善良的老猎人走回家。
百苑君儿
曾经,山上的村子里住着一位有名的老猎人。他经常独自上山打猎,他不怕任何猛兽,即使是老虎也吓不倒他。
有一天晚上,村民看见一只老虎进村了,这只老虎还偷走了两只羊。第二天晚上,这只老虎又来偷东西了。村民们吓坏了,纷纷向老猎人求助,希望他去把老虎抓起来,这样村民就能过安生的日子了。
老猎人听说了老虎的事后,他深思起来,感到很奇怪,为什么这只老虎两次都只是在晚上来,并且只是偷羊。第三天晚上,他在村外巡逻,突然,他看见这只老虎来了,他跳了出来。奇怪的是,老虎并没有攻击他就跑了。他悄悄的跟踪这只老虎,发现这老虎正像人一样,两脚奔跑。很明显,这是人假扮老虎嘛。
第四天,天渐渐暗了下来,老猎人带上一些动物毛皮,藏身在村旁的一棵大树后面。他就等着这只“老虎”呢。老虎靠近这棵树时,他跳了出来,一把抓住老虎腿,说到:“别怕,我不会伤害你的,你知道我是谁,对不对?”
“老虎”说“对”,脱了老虎皮。
“你很穷,但也不应该偷别人的东西呀。这些动物毛皮是给你的,你可以拿去集市上卖,卖的钱就给你家里添些吃的,用的。好好干活谋生,别做偷鸡摸狗的事了。”这个可怜人感动的热泪盈眶,直对好心的老猎人谢个不停,然后回家了。
平凡cy
从前有一个住在一个山村的老人。他是一个著名的猎人(猎人)。他经常在山上去打猎孤独。他不惧怕任何动物,即使是一只老虎。一天晚上,有人看到村里成虎来,并偷走了两只羊了。第二天晚上,老虎又来了。村民们吓坏了。他们问老猎人捕捉它,以便他们能有一个安全的生活。当老人听到了老虎,他认为很难。他想知道为什么老虎来了两次,但只在夜间偷羊。第二天晚上,他在村外走来走去。突然,他看见老虎来了。他迅速扔在地上。令他惊讶的是,老虎在他没来,但走了。他跟着它静静地发现它是对一个人一样,它的脚两个运行。然后一切都干净。第四天,天黑时,猎人把皮与他(皮)的一些动物和自己躲在后面村附近的一棵大树。他在等待的“老虎”。当“老虎”附近的树来了,老猎人跳出来,抓住了“腿”的“老虎”,并说:“不要害怕。我不是有意要伤害你。你知道我是谁,不是吗?“的”老虎“说”是“并脱掉了老虎的皮肤。”你是穷人。但你不能偷别人的东西。下面是一些动物的皮毛你。你可以在市场上出售它们。有了这笔钱,你可以买到你的家庭食品和衣服。更加努力地工作和谋生。随着他的眼睛流泪“,这个可怜的人感谢善良的老猎人走回家。