学会放松自己 英语作文60词

小白龙时尚街拍
学会放松
Learning to relax
漫长的人生,也许会有许多苦闷占据你生活的空间,你的心情会变得阴晦而暗然。而此时的你只有一种办法可以救自己,那不是什么救世主所能做到。只有你自己,用一种自我解嘲的方式让自己放松心情,使自己解脱。
A long life, maybe there will be a lot of anguish occupy your life space, your mood will become Yin hi and dark however. And then you have only a way to save himself, and thats not what the savior can do. Only you, in a state of almost abject happiness way to relax the mood, and make our own liberation.