求英语翻译~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

DearOne,Iammorethanhappyinyoururgentmailtomymail.Howareyoutoday?lhopefine.Mineisnotto... Dear One,
I am more than happy in your urgent mail to my mail.How are you today? l hope fine.Mine is not too good due to my suffering condition here in Dakar Senegal.My name is Miss Miracle Edward Weah,i am (22) years old,single and never married,5ft 8 inches Tall,55kg weight,black hair and brown eyes,i am from Liberia in West Africa and presently i am residing in a church Orphanage home here in Dakar Senegal as a result of the civil war that was fought in my country some years ago.I lost my both Parents during this deadly Political War.That Damaged Thousands of innocent Souls in Liberia.My family was among the first target of the rebels because my Late father is a Successful businessman and also a politician supporting the Present Government when the problems was about to start.Due to this all the members of my family was Murdered in a cold Blood and our family house was set blazed.I was Lucky and escaped death because i was in bordering school when this deadly incident took place.
It is only myself who is alive now and i managed to make my way to a nearby country Senegal where i am staying now and never pray or think to step my legs in that bloody country called Liberia.
I would like to know more about you.Your likes and dislikes,your hobbies and what you are doing presently.I will tell you more about myself in my next mail.Attached here is my picture.
Hoping to hear from you soonest.
Yours in love
不要用翻译器的。
小巫大婆
亲爱的,
我很感谢你发了封紧急邮件给我。你今天好吗?希望过的很好。我就过得不大好了。因为在达喀尔的塞内加尔的日子很苦。我的名字叫米拉克· 爱德华 ·威,今年22岁了,单身,从未结过婚。5尺8英尺高,55公斤,黑头发和棕色眼睛。我来自西亚的利比里亚,因为几年前内战在我的家乡进行,家毁了。现在住在达喀尔的塞内加尔的教会孤儿院里。在这该死的政治战争中,我失去了双亲。无数的无辜的生命就这样消失在利比里亚。因为我的父亲是位很成功的商人,所以我们家成了反动派的第一个目标,也因为一个政客在战争开始之际支持了现在政府。因为这些,我所有的家人都被无情地杀害了,我们的房子也被夷为平地。我很幸运地避开这次灾难,因为,我当时正在寄宿学校。
现在,只有我活着了,我设法来到了邻近的国家塞内加尔,也就是我现在呆着的国家。我觉不会为那个血腥的国家其他,也绝不会再想踏进那个叫利比里亚的国家。
我想多了解你一点。你喜欢的,你不喜欢的,你的兴趣是什么,和你最近都在忙些什么。我会在下一封邮件里告诉你更多关于我的事。下面附上的是我的照片。
希望能尽快收到你的回信。
你的爱
97加盟网
亲爱的朋友,
我非常高兴在你的紧急的信件转到我的邮件你今天好吗?我希望好。我不是太好了,因为我在这里,在达喀尔痛苦条件,塞内加尔我的名字是小姐,我是爱德华狮子奇迹(22)岁,单身,从未结婚,5英尺8英寸高,55kg重量,黑色的短发,眼睛是褐色,我从利比里亚在西非和目前我居住在一个教堂孤儿院塞内加尔达喀尔家在这里的结果进行的内战中,在我的国家的一些年前我丢了我的父母在这个致命的政治战争破坏了数千名无辜的灵魂在利比里亚我的家庭是第一批目标的叛乱分子,因为我已故的父亲是一位成功的生意人,也是当前政府支持的政治家的时候开始的问题由于这一切我们家的成员是被谋杀的,在寒冷的血液和我们的家庭所房子离地我是幸运的逃死亡,因为我在与学校时,这个致命的事件发生。
只有我现在还活着,我设法要以我的方式到附近的一个国家的地方现在我寄居在塞内加尔,从不祈求或想在腿踏着我那该死的祖国利比里亚。
我想要知道更多关于你你喜欢的和不喜欢的、你的爱好以及你正在做的事情现我要告诉你更多关于自己在未来的邮件附呈这是我的照片。
希望尽快收到你的。
你的爱
(如果对朋友你有帮助的话,请帮忙评一个最佳,谢谢!)
夕阳落幕2qq
爱的朋友,
我非常高兴在你的紧急的信件转到我的邮件你今天好吗?我希望好。我不是太好了,因为我在这里,在达喀尔痛苦条件,塞内加尔我的名字是小姐,我是爱德华狮子奇迹(22)岁,单身,从未结婚,5英尺8英寸高,55kg重量,黑色的短发,眼睛是褐色,我从利比里亚在西非和目前我居住在一个教堂孤儿院塞内加尔达喀尔家在这里的结果进行的内战中,在我的国家的一些年前我失去了我都父母
薄荷Shine
我只能说 我也收到了一封一模一样的信
也许是骗局吧...
温沛蓉
亲,这种邮件我前几天也收到过,你是怎么处理的??