nine意思

贾贾爱语文

nine意思:n. 九,九个。num. 九;九个。adj. 九的,九个的。

nine例句:

1、I'm going out shopping at nine o'clock in the morning.

我准备早上九点出门购物。

2、So far, nine people have signed up.

就目前所知,已有九个人报名。

3、Clio is one of the Nine in Greek mythology and is in charge of history.

克利俄是希腊神话中九个缪斯女神之一,司掌历史。

4、She's tired of working nine to five.

她厌倦了朝九晚五的工作。

5、Nine times out of ten, I prefer sushi over pasta.

十之八九,我都会倾向于选寿司而不是意面。

6、Rapper Post Malone won nine times at the Billboard Awards this year.

说唱歌手Post Malone斩获9奖成为今年公告牌奖最大赢家。