请高手帮忙把下列句子英译中,拜托了,O(∩_∩)O谢谢

1.Therearesomanypeopleinthestreetthatyou'iifinditdifficulttodrivethroughthecrowds2.Ca... 1.There are so many people in the street that you'ii find it difficult to drive through the crowds
2.Can you tell me what is being on on channel 8 this time every day?
3.Have your teachers given you any advice on how to improve your study method?
4.He proved his word that he would never be late again by his act
5.The fine weather will surely add pleasure to our outing
若_只如初
1.街上人太多了,要开车穿过人群是很困难的
2。你能告诉我每天晚上这个时候8频道都在演什么吗
3。你的老师在改善学习方法方面给过你什么建议吗
4。他用行动证明了自己所说的话,那就是再也不会迟到了
5。好天气会让我们的出行更加愉快
匿名用户
1.有很多人在街上,你将很难开车穿过
2.你能告诉我每天8频道将播放什么吗
3.你的老师告诉过你如何改善你的学习方法的建议吗
4.他证明了他的话,他永不会再有迟到的行为
5.好天气到然会给我们的出游带来乐趣
什么貓餅
街上人太多了,你回发现驶过人群非常困难。
你能告诉我每天这个时候八套放什么节目吗?
你老师在学习方法上给过你指导吗?
发发誓他不会再迟到了。
这个好天气真好能为我们出游带来乐趣。