科技核心有哪些期刊

暮色森林来信

自然科学科技核心(前四个数码为code):

F034 ACTA BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA SINICA

I059 ACTA GEOLOGICA SINICA ENGLISH EDITION

C096 ACTA MATHEMATICA SCIENTIA

B030 ACTA MATHEMATICA SINICA ENGLISH SERIES

I051 ACTA MATHEMATICAE APPLICATAE SINICA

C105 ACTA MECHANICA SINICA

M100 ACTA METALLURGICA SINICA

I209 ACTA OCEANOLOGICA SINICA

G218 ACTA PHARMACEUTICA SINICA B

G001 ACTA PHARMACOLOGICA SINICA

I062 ADVANCES IN ATMOSPHERIC SCIENCES

H063 ANIMAL NUTRITION

I282 ASIAN JOURNAL OF ANDROLOGY

H079 BIOSAFETY AND HEALTH

G780 CANCER BIOLOGY & MEDICINE

I072 CELL RESEARCH

I206 CELLULAR & MOLECULAR IMMUNOLOGY

I139 CHEMICAL RESEARCH IN CHINESE UNIVERSITIES

G015 CHINA CDC WEEKLY

I710 CHINA COMMUNICATIONS

I165 CHINA FOUNDRY

E096 CHINA GEOLOGY

E158 CHINA OCEAN ENGINEERING

B023 CHINESE ANNALS OF MATHEMATICS SERIES B

(仅举例)