英语在线翻译,高手请进,急!!! 10

Onthefirstdayofschoolourprofessorintroducedhimselfandchallengedustogettoknowanewclass... On the first day of school our professor introduced himself and challenged us to get to know a new classmate. I (___) to look around when a gentle hand touched my shoulder. I turned around to find a wrinkled, little (__) lady looking up at me with a smile.
She said,"Hi,my name is Rose, I 'm eighty-seven years old.Can Igive you a hug?" I laughed and (__) responded,"Of course you may!" And she gave me a giant squeeze.
"Why are you in college at such young, innocent age?" I asked."I always (__) having a college education and now I'm getting (__)!" she told me.
Later,we became close feiends. Every day we would leqve class together and she (__) her wisdom and experience with me. Over the course of the year, Rose became a campus icon and she (__) made friends wherever she went.
At the (__) of the scmester we invited Rose to speak at our football banquet. I'll (__) forget what she taught us. When she was introduced, frustrated and a little embarrassed, she cleared her throat and said, "We do not stop playing because we are old; we (__) old because we stop playing . There are only two secrets to staying (__), being happy, and achieving success. You have to laugh and find humor every day. You've got to have a dream . When you (__) your dreams, you die "
One week after graduation Rose died (__) in her sleep. Many college students attended her funeral in tribute to the wonderful woman who taught (__) example that it's never too (__) to be all you can possibly be .
野猫吥吃鱼
在开学了第一天,我们的教授在自我介绍后,激励我们去结交一位新同学。在我向四周询视的时候,我感到肩膀被人拍了一下。我转过头去,看见了一位满脸皱纹,身材矮小的女士微笑地看着我。她说:“嗨,我叫ROSE,今年八十七岁。拥抱一下可以吗?”我笑着答道:“当然!”然后她就用力地拥抱了我。“你为什么如此年轻就上大学了?”我问她。“我一直想上大学,因而我来了”她这样回答我。后来我们成了亲密的朋友。每天我们一起离校,而她则将她的智慧和经验告诉我。在那一年的学习中,ROSE成了一个ASMPUS ICON,只要她愿意她总可以交到朋友。在学期结束时,我们邀请她在足球宴会上讲话。我将永远不会忘记她的话。当轮到她时,她有点窘迫,有点不安,她请了清嗓子说:“正是因为我们老了,我们才不断的奋斗,当我们不再奋斗时,我们将正真的老了。保持年轻只有两个秘诀,一是开心,另一个是追逐梦想。你必须每天都小桌过,并不断的寻找新的乐趣。你必须得有一个梦想。当你放弃你的梦是,就是你的终结。毕业后一个星期,ROSE就去世了。很多的大学生去参加了她的葬礼。应为她为他们树立了这样的榜样:成就自己的机会永远不会来迟。
匿名用户
开学第一天,我们的教授自我介绍,并要求我们去认识一个新同学。本人(___)环顾四周时,温柔的手摸我的肩膀。我转过身去,发现是皱纹,小(__)女士望着我微笑。
她说:“嗨,我的名字是玫瑰,我是八十七年old.Can Igive拥抱你吗?”我笑着(__)回应,“当然,你可以!”她给了我一个巨大的挤压。
“你为什么在这么年轻,天真的年龄大学?”我问。“我总是(__)具有大专以上学历,现在我越来越(__)!"她告诉我。
后来,我们成了亲密的feiends。每一天我们会leqve一起上课,她(__)她的智慧和我的经验。在过去的一年中,罗斯成了校园里的偶像,她(__)不论走到哪里都交了朋友。
在(__)的scmester站起来发言,我们邀请在我们的足球宴会。我会(__)忘记她教给我们。当她介绍,沮丧,有些尴尬,她清了清喉咙,说:“我们不会停止播放,因为我们是老的,我们(__)老,因为我们停止播放,只有两个秘密留(__),。快乐,并取得成功。
你要笑,寻找幽默每一天。你得有一个梦想。当你(__)你的梦想,你死“
毕业后的一个星期离开了人世(__)在她的睡眠。许多大学生参加了她的葬礼,悼念在美妙的女性谁教(__)的例子,它从未太(__)将所有你都不可能。
百度网友6dc43dae9
楼主,我怀疑你是想考试用吧?一个完形,这样可不好。。。 不给翻~