求经典的,优美的,有哲理的,写的好的英文歌词

最好是一段或一句式精简的,多多益善,有中文,不要整首整首贴上来。好的会补充加分... 最好是一段或一句式精简的,多多益善,有中文,不要整首整首贴上来。好的会补充加分 展开
喵呀喵呀喵meow
Time and tide wait for no man.
岁月无情。
时不待人。
The morning sun never lasts a day.
好景不常在。
Time tries truth.
时间检验真理。
Time tames the strongest grief.
时间能安抚极度的悲痛。
No time like the present.
There is no time like the present.
大好时机在眼前。
眼下时间最宝贵。
One today is worth two tomorrows.
一个今天胜似两个明天。
True friendship lasts forever.
真正的友谊与世长存。
A courageous foe is better than a cowardly friend.
勇敢的敌人胜过懦怯的朋友。
The valiant never tastes of death but once.
勇士一生只有一回死。