英语翻译,在线等!急!!

Thephysicaldistancebetweenspeakerscanindicateanumberofthingsandcanalsobeusedtoconscio... The physical distance between speakers canindicate a number of things and can also be used to consciously send messagesabout intent. Closeness, for example, indicates intimacy or threat to manyspeakers whilst distance may denote formality or a lack of interest. Proximityis also both a matter of personal style and is often culture-bound so that whatmay seem normal to a speaker from one culture may appear unnecessarily close ordistant to a speaker from another. And standing close to someone may be quite appropriatein some situations such as an informal party, but completely out of place inothers, such as meeting with a superior.
Posture can convey meaning too. Hunched shouldersand a hanging head give a powerful indication of mood. A lowered head whenspeaking to a superior (with or without eye contact) can convey the appropriaterelationship in some cultures
求翻译
不要在线翻译~~~
匿名用户
谈话者之间的物理距离能够表明一些东西,也可以有意识地去传递内心的信息。例如靠的很近表示亲密,有时也是对一些人的威胁,同时保持一定的距离能表示理解或缺乏兴趣。亲近也是一种个人风格并且时常被文化所限制,所以对一个讲话者来说不需要过分的靠近或远离另一谈话者会显得比较正常。在某些场合里,站得离别人很近也许是非常适当的,例如一个不拘礼节的聚会,但当对待上级时是完全不合适的。

行为举止也能传达一些含义。耸肩和点头能给你的语气增加一个有力的暗示。当合上级谈话时稍微低下头(或不进行眼神接触)在某些文化中能表达你们之间恰当的关系。
星光angela
扬声器之间的物理距离canindicate一些东西,也可以用来发送messagesabout自觉意图。亲密的关系,例如,表示亲密或威胁manyspeakers虽然距离可以表示的形式或者缺乏兴趣。proximityis也都一个人风格问题,往往是文化界,whatmay看起来正常的扬声器从一种文化可能会出现不必要的密切ordistant从另一个扬声器。和别人站得很近很appropriatein某些情况下,如一个非正式的聚会,但完全不合时宜的结论,如与上级会议姿势可以传达的意义也。伏下吊头给予有力的情绪迹象。一种低着头whenspeaking向上级(有或没有眼神接触)可以在一些文化传达appropriaterelationship
百度网友79a34c1cd
交谈者相互之间的距离能够传递很多信息,有些时候无意中反映了说话人的意图。距离越近,说明二者之间关系可能很亲密,当然也可能是在威胁对方。反之,距离越远,说明二者说话的场合很正式,亦或相互之间无太大兴趣。距离的远近受个人因素影响,但同时也与谈话人的文化背景有关。不同的文化背景和场合下,对距离的拿捏程度不同。
交谈时的姿态也富含意义。抬头挺胸说明情绪高昂。在某些文化中,当一个人和上级说话时,头可能抬得很低,甚至没有眼神接触,这也并非不合适。