curacao怎么读

manbu737
curacao[英]['kjʊərə'səʊ] [美][ˌkjʊrə'soʊ]
生词本
简明释义
n.柑桂酒,柑香酒
易混淆的单词:Curacao

以下结果由 金山词霸 提供
网络释义
1. 桔皮利乔酒
2. 橙皮酒
例句
The five islands of the netherlands antilles ( curacao, bonaire, saba, st. eustatius, and a part of st. maarten) and aruba are integral parts of the netherlands realm but enjoy a large degree of autonomy.
荷兰安的列斯群岛的五个岛屿(库拉索岛,博内尔岛,萨巴,圣尤斯特歇斯,和部分圣马丁)和阿鲁巴是荷兰的领土的内部,但缺享有很大程度的自主权。
article.yeeyan.org
普通用户平常心
Curaçao
[ˈkjuərəsau]