谁能帮我翻译一下这个!!急求!

WorkSamples:shouldnormallycompriseanessayofapprox2500words,oralongerpieceofworkwithas... Work Samples :should normally comprise an essay of approx 2500 words, or a longer piece of work with a section of 2500 words marked for particular consideration. The work should be appropriate to the subject area in which you intend to study (eg. an assignment or essay from your undergraduate degree, appropriate to the subject area).
Selector’s are looking for evidence of clear writing ability, both in terms of expression and in organisation and development of argument. Clear referencing is also essential.

(For MMus Music Composition and Performance applicants please see the table below)
分我全送!~谢谢!
落痕Anley
工作样品:通常应包括一篇约2500字或是一个大约2500字左右长的、经过特别考虑的作品。工作应该适合你的学士学位和适当的学科(比如关于你本科或适当学科的作业或作文)。
我们选择的是有清楚表达能力的人,无论是从表达还是在组织和发展上的内容提要。当然,清楚的参考也是必不可少的。

(对音乐的存储器组成、性能有意者请看下面的表格)
北京金瑞博
匿名用户
工作样品:应通常包括一篇约2500字,或更长的一篇经过深思熟虑的文章。文章要和你想研究的领域相符合(如:你的本科学位论文,适合于学科领域)。

挑选方想要掌握你的写作能力,无论是从表达方式、语言组织组织、文章构成。清晰的参考也是必不可少的。

(音乐作曲、演奏申请者请看下面的表格)

时间有限,翻译的八九不离十

参考资料: 非在线翻译器