百度翻译在线翻译

HalloweenonOctober31styear,istheEnglishworldtraditionalfestivalThechildrenwearmakeup,... Halloween on October 31st year, is the English world traditional festival The children wear makeup, wear masks, door-to-door collect candy.It is celebrated in much of the Western world, though most common in the United States, Puerto Rico, Republic of Ireland, the United Kingdom, Canada, and with increasing popularity in Australia and New Zealand. Halloween originated in Ireland as the pagan Celtic harvest festival, Samhain. Irish, Scots and other immigrants brought older versions of the tradition to North America in the 19th century 展开
飛丶飛灬

万圣节在10月31日,是英国的世界传统节日。孩子们穿着化妆,戴口罩,挨家挨户地收集糖果。它在西方很多地方都很有名,虽然在美国、波多黎各、爱尔兰共和国、英国、加拿大和我都很常见。在澳大利亚和新西兰都很受欢迎。万圣节起源于爱尔兰作为异教徒凯尔特收获节,萨姆哈因。爱尔兰、苏格兰和其他移民在十九世纪把传统的旧版本带到了北美洲。

拓展资料

万圣节又叫诸圣节,在每年的11月1日,是西方的传统节日;而万圣节前夜的10月31日是这个节日最热闹的时刻。在中文里,常常把万圣节前夜(Halloween)讹译为万圣节(All Saints' Day)。为庆祝万圣节的来临,小孩会装扮成各种可爱的鬼怪向逐家逐户地敲门,要求获得糖果,否则就会捣蛋。而同时传说这一晚,各种鬼怪也会装扮成小孩混入群众之中一起庆祝万圣节的来临,而人类为了让鬼怪更融洽才装扮成各种鬼怪。

参考链接

万圣节 (西方传统节日)——百度百科

掀裙角z
万圣节在10月31日的一年,是英语国家传统节日孩子们化妆,戴上面具,挨家挨户收集糖果。是著名的西方世界,但最常见的在美国,波多黎各,爱尔兰,英国,加拿大,澳大利亚和新西兰的日益普及。万圣节起源于爱尔兰的异教徒凯尔特丰收节,夏末节。爱尔兰、苏格兰和其他移民给Nort带来了旧版本的传统
林天163
Hi there, Amy! Job well done! I appreciate your time and effort in our class. Just keep on learning new words that you can use in actual conversation. You will improve more if you practice answering with complete sentences always. I know you can do it! I hope you can improve in your oral English skills by enrolling with us here at 51Talk. Would you want that? I’d want that too! Well, see you soon!

- Study the words and expressions I listed.
- Learn more words and expressions that you can use in actual conversation.
- Continue practicing your pronunciation.
- Practice speaking English with someone.
YOU CAN DO IT!
百度网友842687f
春节是中国最重要,也是最热闹的传统节日之一
桑桎幢4G
老师们必须阻止学生过度玩手机