一首英文女歌,歌词大概tell me baby what we gonna do i making...

金炳万的丛林法则之握拳厨师下47分45秒左右背景音乐... 金炳万的丛林法则之握拳厨师下47分45秒左右背景音乐 展开
歌手及歌名:

Rita Ora - I Will Never Let You Down

试听地址:http://music.baidu.com/album/116943660

歌词:
Tell me baby what we gonna do 宝贝告诉我 我们要怎么办
I'll make it easy got a lot to lose, 我会轻松应对 没什么可失去的
Watch the sunlight coming through 看着阳光照射进来
Open the window let it shine on you, 打开窗户让它照在你身上
Cos I've been sick and working all week 我生病了 工作了一整个星期
And I've been doing just fine, 我一直都过的不错
You've been tired of watching me 但你厌倦了看着我
Forgot to have a good time, 忘了去好好享受生活
Boy 宝贝
You can't take it all these spaces 你不能夺走我所有的空间
Never keeping it real, 却从未使它们变真实
I know exactly how you feel 我很清楚你的感受
When you say you've had enough 当你说你受够了
and you might just give it up, 你也许只能放弃了
Oh Ooh
I Will Never Let You Down 我永远都不会让你失望
When you're feeling low on love 当你在爱情面前情绪失落
I'll be what you're dreaming of, 我会变成你的梦中的样子
Oh Ooh
I Will Never Let You Down 我永远都不会让你失望
Oh Ooh
I Will Never Let You Down 我永远都不会让你失望
Oh Ooh
I Will Never Let You Down 我永远都不会让你失望
There's a million ways to go 有一百万条路可以走
Don't be embarrassed if you lose control, 如果你失控了 不要感到难堪

————

若有任何疑问可以【直接回复】或是【继续追问】或是【百度hi】我 ~~~~ 尽量在最短的时间内回复 ~~~
亲~~要是满意的话【选为满意答案】吧(*^__^*),顺便【赞】一个 或者【追加分】~~o(>_<)o~~