八年级英语书70页2d翻译

晴晴知识加油站

写作思路:

正文:

Singapore - a place you will never forget!

新加坡——一个你将永远不会忘记的地方!

Have you ever been to Singapore? For thousands of Chinese tourists, this small island in Southeast Asia is an excellent and safe resort.

你曾经去过新加坡吗?对于数以千计的中国游客来说,这座位于东南亚的小岛是一个极好的、安全的度假胜地。

On the one hand, more than three-quarters of the population are Chinese, so you can only speak Mandarin most of the time. On the other hand, Singapore is an English speaking country, so it is also a good place to practice English!

一方面,超过四分之三的人口是华人,因此多数时间你可以只说普通话。另一方面,新加坡是一个说英语的国家,因此它也是一个练习英语的好地方!

Have you ever tasted Chinese food abroad? Maybe you're worried that you won't find anything good to eat while traveling. In Singapore, however, you will find a lot of food from China; you can easily find rice, noodles or dumplings.

在国外你曾经尝过中国食物吗?或许你担心在旅行时找不到任何好东西吃。然而,在新加坡,你会找到来自中国的许多食物;你很容易就能找到米饭、面条或饺子。

Singapore is also a good place to taste new food. Whether you like Indian food, Western food or Japanese food, you can find it in Singapore!

新加坡也是一个品尝新食物的好地方。不管你是喜欢印度食物、西方 食物还是日本食物,你都能在新加坡找到!

扩展资料

这部分内容主要考察的是一般将来时的知识点:

表示将来某一时段的动作或状态,或将来某一段时间内经常的动作或状态。在英语时态中,“时“指动作发生的时间,”态“指动作的样子和状态。

一般将来时常常和表示将来的时间状语连用。如:tomorrow(明天), next week(下周 );in the future(将来);in a year(一年以后)等。 一般将来时由助动词shall(第一人称),will(所有人称) 动词原形构成。美式英语则不管什么人称,一律用will。或用主语+am/is/are + going to + 动词(be going to)

一般疑问句如用will you…?其简略答语须是Yes,I will或 No,I won't;如用 Shall I…?(较少见)其简略答语须是 Yes,you shall.或 No,you shan't.

匿名用户
这星期六我们打算在我们的新家里举办一个乔迁派对。你能来参加么?我们的家在伦敦路二号。我们将从早上7:30的时候提供食物与饮料。请带上你的亲朋好友。人越多派对会越热闹。如果你能来请在星期三之前让我们知道。希望你能来参加。
光头强xMf
这星期六我们打算在我们的新家里举办一个乔迁派对。你能来参加么?我们的家在伦敦路二号。我们将从早上7:30的时候提供食物与饮料。请带上你的亲朋好友。人越多派对会越热闹。如果你能来请在星期三之前让我们知道。希望你能来参加。