以购物为主题的英语作文不少于五句话

暨小翠Q2
I like shopping very much especially on weekend, since i think shopping can relax myself completely, i have to work 5 days a week and my job is always full with all kinds of meeting and customer visits, so i will drive my car with my girl friends to the famous shopping mall and see all kinds of clothes and t-shirts, norally we would spend half day since you know there are a lof of interesting things in summer time and you know girls love dresses, this is also my hobbies.
岂不闻是我
词左右,日记开头已给出,但不记入总词数,也不得抄入答题卡。 Monday, May 21st Fine A terrible earthquake happened in . ______________________________________ 短文写作。(本题12分) 同学们很快就初中毕业了。马上要迎来快乐的暑假和精彩的2008北京奥运会,你的心中是否充满期待?请用英语写一篇90词左右的短文,和大家分享你心中的暑期计划。 内容要求. 主要选择通过电视或现场观看哪(几)种比赛项目?最喜欢哪(几)位体育明星?为什么? 2. 主要安排哪(几)项体育锻炼活动?(包括时间、地点和目的意义等) 书面表达(满分20分) 假如你是李明,你的美国笔友Jack给你发来email,想在暑假到北京看奥运会期间来芜湖参观旅游。请根据下表提示,为Jack制定一份“芜湖一日游”计划,并发email给他,介绍相关内容。 上午 游鸠兹广场、镜湖公园,去步行街购物 下午 爬赭山,参观芜湖长江大桥并拍照 晚上 在美食街吃晚饭,谈论各自校园生活 注意. 词数80~90。开头和结尾已为你写好,但不计入总词数; 2. 参考词汇:鸠兹广场Jiuzi Square 步行街 the Street 镜湖公园 the Mirror Lake Park 美食街 the Food Street 芜湖长江大桥 Yangzi River Bridge Dear Jack, I’m so glad to learn that you come to during the summer vacation.________ _________________________________________________________________________________________________________________________