求一英文歌女的唱的,节奏很轻。歌词里面好像第一段结尾是 O,I LOVE YOU YES I DO

后面基本上每段结尾都有ILOVEYOU... 后面基本上每段结尾都有 I LOVE YOU 展开
六剑客の夏天
O(∩_∩)O哈!!
这首歌老师教过我们~~
名字《A little love》
Greatest as you smallest as me
You show me what is deep as sea
A little love,a little kiss,a little hug,a little gift
All of little something these are memories
You mike me cry make me smile mike me feel the love is true
You always side by me side
I don't want to say good-bay
You mike me cry make me smile mike me feel the joy of love
Kissing you
Thank you for all the love you always give to me
Oh I love you
Yes I do
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Yo be with you
Oh I love you

翻译:(不一定对!!)
最巨大的你,最弱小的我,你给我看什么证明你是爱我的。
一点爱,一个小吻,一点拥抱,一件小礼物,
所有的东西都是记忆。
你使我微笑,使我感到爱的真实,
你总说我们要站在一起,我不想说再见。
你使我微笑,使我感到爱的快乐,
亲吻你,谢谢你给我的所有的爱,
哦,我爱你,
是的,我是这个意思。
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
与你在一起,
哦!我爱你!