谁有求GUMI的ECHO的中英歌词

幽铃香
ECHO
回声

作词:Crusher-P
作曲:Crusher-P
编曲:Crusher-P
歌:GUMI English
翻译:病郁(ビョウウツ)

The clock stopped ticking forever ago
在很久之前时钟就已停止转动
How long have I been up?
我究竟起来(醒来)了多久?
I dont know
我不知道:-(
I can't get a grip,
我无法将其守住
But I can't let go
但亦无法放手
There wasn't anything to hold on to though...
没有任何东西值得我去坚持

Why can't I see? Why can't I see?
为何我目及不到 为何我目及不到
All the colors that you see?
你所目及到的全部色彩??
Please can I be Please can I be
请问我能变得 请问我能变得
Colorful and free?
色彩斑斓的以及自由的吗?

WHAT THE HELL'S GOING ON?! CAN SOMEONE TELL ME PLEASE--
究竟是怎麼回事?!谁来告诉我好吗--
WHY I'M SWITCHING FASTER THAN THE CHANNELS ON TV
为何我切换得比电视频道都要快
I'M black THEN I'M white
我是黑色 尔後变成白色
NO!!! SOMETHING ISN'T RIGHT!!
不!!!有什麼不对劲!!
MY ENEMY'S INVISIBLE,I DON'T KNOW HOW TO FIGHT
我的敌人是无形的、我不知道如何去战斗
THE TREMBLING FEAR IS MORE THAN I CAN TAKE
颤栗著的恐惧已超出我的承受能力
WHEN I'M UP AGAINST THE ECHO IN THE MIRROR
当我与镜子中的回声对峙

ECHO
回声

I'm gonna burn my house down into an ugly black
我必须把我的房子烧毁成狰狞的黑色
I'm gonna run away now and never look back
我此刻就要逃跑再也不回头
I'm gonna burn my house down into an ugly black
我必须把我的房子烧毁成狰狞的黑色
I'm gonna run away now and never look back
我此刻就要逃跑再也不回头
I'm gonna burn my house down into an ugly black
我必须把我的房子烧毁成狰狞的黑色
I'm gonna run away now and never look back
我此刻就要逃跑再也不回头
I'm gonna burn my house down into an ugly black
我必须把我的房子烧毁成狰狞的黑色
I'm gonna run away now and never look back
我此刻就要逃跑再也不回头
I'm gonna burn my house down into an ugly black
我必须把我的房子烧毁成狰狞的黑色
I'm gonna run away now and never look back
我此刻就要逃跑再也不回头
I'm gonna burn my house down into an ugly black
我必须把我的房子烧毁再也不回头

and never look back

AND NEVER LOOK BACK
再也不回头

WHAT THE HELL'S GOING ON?! CAN SOMEONE TELL ME PLEASE--
究竟是怎麼回事?!谁来告诉我好吗--
WHY I'M SWITCHING FASTER THAN THE CHANNELS ON TV
为何我切换得比电视频道都要快
I'M black THEN I'M white
我是黑色 尔後变成白色
NO!!! SOMETHING ISN'T RIGHT!!
不!!!有什麼不对劲!!
MY ENEMY'S INVISIBLE,I DON'T KNOW HOW TO FIGHT
我的敌人是无形的、我不知道如何去战斗

WHAT THE HELL'S GOING ON?! CAN SOMEONE TELL ME PLEASE--
究竟是怎麼回事?!谁来告诉我好吗--
WHY I'M SWITCHING FASTER THAN THE CHANNELS ON TV
为何我切换得比电视频道都要快
I'M black THEN I'M white
我是黑色 尔後变成白色
NO!!! SOMETHING ISN'T RIGHT!!
不!!!有什麼不对劲!!
MY ENEMY'S INVISIBLE,I DON'T KNOW HOW TO FIGHT
我的敌人是无形的、我不知道如何去战斗

THE TREMBLING FEAR IS MORE THAN I CAN TAKE
颤栗著的恐惧已超出我的承受能力
WHEN I'M UP AGAINST THE ECHO IN THE MIRROR
当我与镜子中的回声对峙
THE TREMBLING FEAR IS MORE THAN I CAN TAKE
颤栗著的恐惧已超出我的承受能力
WHEN I'M UP AGAINST THE ECHO IN THE MIRROR
当我与镜子中的回声对峙