急求人工翻译,在线等!!!谢谢

Chaplin,oneofthegreatestandfunniestactors,wasborninLondonin1889.Whenapoorboy,hewasoft... Chaplin,one of the greatest and funniest actors,was born in London in1889.When a poor boy,he was often seen waiting outside the London theaters,hoping to get work in show business.He could sing and dance,and above all,he knew how to make people laugh.But he couldn't get work and therefore wandered about the city streets.
Charlie Chaplin first acted when he was five.He broke into show business because his mother,a music-hall performer,lost her voice during the performance and had to leave the stage,and Charlie went on and sang a well-known song.Halfway through the song,a shower of money poured onto the stage.Charlie stopped singing and told audiences he would pick the money first and then finish the song.The audiences laughed.This was the first of millions of laughs in Charlie Chaplin's fabulous career.
Twenty years later the same Chaplin became the greatest and best loved comedian in the world.His dream came ture in the end.Chaplin became world-famous and almost a king in the world of the film.
Even people who don't understand English can enjoy Chaplin's films because they are mostly silent.The equipment for adding sound to films had not yet been developed.The development of films with sound became a problem for Chaplin,as he was uncertain about making films with dialogues.Instead,he continued to make films without dialogue,but he added music,which he wrote himself.It isn't what he says that makes us laugh.His comedy doesn't depend on words.It depends on little actions which mean the same thing to people the world over.
Chaplin lived most of his life in America and the last years in Switzerland,where he was buried at Christmas 1977,at the age of eighty-eight.There was sadness all over the world at the news of his death.
In his book, Chaplin tells us how to succeed in life.He says,"You have to believe in yourself. That's the secret.
百度网友0f1d411
卓别林,最伟大和最搞笑的演员之一,在1889年生于伦敦。当他还很小很贫穷的时候,经常有人看见他守候在伦敦大剧院外面,希望得到一份与演出有关的工作。他会唱歌和跳舞,除此之外,他还知道怎么让人们发笑。但他无法得到这份工作,因此只能在伦敦的大街小巷里游荡。
查理卓别林在五岁时第一次登台演出。他能登台演出时因为他的母亲——一名音乐厅表演者——在表演中失声而不得不离开舞台,然后查理继续(他母亲的演出)并演唱了一首很出名的歌曲。唱到一半时,很多的钱被倒到了舞台上。查理停止了演唱并告诉观众说他得先把钱捡起来然后再完成表演。观众们哄堂大笑。这是查理卓别林传奇的生涯中第一次的哄堂大笑。
20年后,卓别林成为了世界上最伟大和最受喜爱的喜剧演员。他的梦想最终成真了。卓别林变得世界闻名并且几乎成为了世界上电影界的王者。
即使是不懂英语的人也能欣赏卓别林的电影因为它们大多都是无声的。那时为电影配音的设备还没有开发出来。有声电影的发展成了卓别林的一个难题,他不知道该怎么制作有对话的电影。相反,他继续制作没有对话的电影,但他加入了他自己编制的音乐。并不是他说的话使我们发笑。他的戏剧并不靠言语。它靠的是对全世界的人来说有同一种意义的细微的动作。
卓别林一生中大多数时间都居住在美国,最后的一段时间在瑞士——1977年的圣诞节享年88岁的他被安葬的地方。全世界都为他去世的消息而悲伤不已。
在这本书中,查理告诉我们怎样在人生中取得成功。他说:“你得相信你自己。那就是诀窍。”

纯手打哦~~
PS:这是哪本书的序言啊?
tingllting
卓别林是最伟大的滑稽演员之一,1889年在伦敦出生。他小的时候很穷,他经常在伦敦剧院门外等着,希望能在那里面工作。 他能唱会跳,但是最主要的是他能让别人哈哈大笑。但是他却找不到工作,只能在街上四处游荡。
查理 卓别林第一次演出时在5岁的时候。 他开始演出是因为他的妈妈。 他妈妈在音乐厅表演,在一次演出中失了声,她不得不离开舞台。 查理把演出继续下去,唱了一首很有名的歌。 唱到一半的时候,人们纷纷把钱撒到舞台上。查理停下来,对观众说他需要先把钱捡起来,然后再继续唱完。 观众都笑了。 他一生中把观众逗笑了几百万次,这是第一次。
20年后,卓别林成为世界上最伟大的最受人喜欢的喜剧演员。 他的梦想终于实现了。 卓别林在世界出了名,几乎成为了电影节的王者。
即使那些不懂英语的人,也会喜欢卓别林的电影,因为几乎都是无声喜剧。 那时候有声电影的技术发展的还没有发展完善。对于卓别林来说,有声电影的发展也成了一个问题,因为他不习惯电影中的对白。他继续制作一些无对白的电影,但是他加入了一些自己创作的音乐。 不是他的语言来让大家发笑,他的喜剧并不依靠于对白。 他是通过一些细微的举动来引起人们的共鸣。
卓别林一生大部分都在美国胜过,晚年呆在瑞士。 他在1977年圣诞节的时候去世,去世时88岁。 对于世界来说,他的去世都是一个悲伤的消息。
在他的书里,卓别林告诉我们如果成功。他说;你要相信自己。这就是秘诀。
匿名用户
卓别林,一个最伟大、最滑稽的演员,1889年出生在伦敦 . 当一个可怜的男孩,他经常可以看到在外面等着伦敦剧院,希望能获得工作?演艺事业他能唱歌和跳舞,而最重要的是,他知道如何让人们发笑但却无法把工作,所以这城市街道游荡。

查理·卓别林五岁时第一次行动他突然开始演艺事业,因为他的母亲,是一首音乐厅表演者,失去了她的声音在实施过程中,不得不离开舞台,查理还在继续,唱了一首著名的歌一半的歌,一大批钱倒在了舞台上查理停止唱歌和告诉观众他会抱着钱,然后再完成歌观众们都笑了起来。这是第一个在数以百万计的笑查理·卓别林的事业。

二十年后,同一卓别林成为世界上最优秀且最受人喜爱的喜剧演员在世界. 他的梦想变成了真正的最后卓别林成为举世闻名的,几乎一个王,在世界上的那部电影。

即使那些不懂英文可以享受卓别林的电影。因为他们大多是沉默声音的设备给电影增加还没有研制出来有声电影的研制对卓别林来说就成了问题,因为他对是否能制作的电影对话相反,他继续制作没有对白的影片,但他补充说他自己创作的音乐它不是他说能让我们大笑他的喜剧不依赖于的话这取决于小的行为活动,就是指相同的东西让全世界的人。

卓别林一生大部分在美国和过去几年在瑞士,他在那里葬在圣诞节的时候,1977年,享年88名有悲伤世界各地在他去世的消息。

在他的书里,卓别林告诉我们如何在生活中获得成功他说,“你必须相信自己。这是秘密。