求问这段英文台词来源于哪部电影? 5

Irememberthesmellsmost.Stalelockerswithfruitcakesrottingintothewood.Crustyshoepolish.... I remember the smells most. Stale lockers with fruitcakes rotting into the wood. Crusty shoe polish. Damp towels. Quink ink for fountain pens. Disinfectant on the floors of the shower block. Fresh chalk 展开
Cicada_song

调情 Flirting (1991)

澳洲出品的青春爱情片,是"The Year My Voice Broke"的续集。背景是六十年代中期,在男校寄宿的书呆子型男孩丹尼爱上了在附近寄宿女校就读的乌干达女学生塞迪薇,她长得漂亮而倔强,尤其喜欢作知识上的追求。两人在保守的校风下发展爱情,经历了一些波折。当乌干达发生政变时,女孩决心回乡照顾弟妹。临走之前,他俩相约到汽车旅馆定情,却被校方人员逮到了