I have no _____ that you w...

Ihaveno_____thatyouwillsucceed,butIwonderwhetheryouhavereallygoteverythingready.A.dou... I have no _____ that you will succeed, but I wonder whether you have really got everything ready. A.doubtB.wonder C.chanceD.point 展开
智能前沿探索
【答案】A
【答案解析】试题分析:考查名词:A.
doubt怀疑B.
wonder奇迹C.
chance机会D.
point重点,I
have
no
doubt
that..毫不怀疑…,句意:我毫不怀疑你会成功,但我想知道你是否真的准备好了。选A。
考点:考查名词
点评:名词辨析主要是平时要记忆名词含义,另外要记一些固定搭配。I
have
no
doubt
that是固定句型。