iphone4 IMEI查真 假手机 怎么查 怎么识别

hf_xw
  你可以登陆https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do查询
  输入你的IMEI号就行了。
  查询结果类似这样的
  iPhone 4
  IMEI: Serial Number: XXXXXXXXXXXXXX
  Check another serial number
  Please activate your iPhone

  Service Options
  Registered
  Not Registered

  Your registration lets Apple quickly find your product and provide the help you need.

  Telephone Technical Support: Active
  Telephone Technical Support: Expired

  Your product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
  Estimated Expiration Date: December 24, 2010
  More about complimentary support
  Contact Apple Support
  Repairs and Service Coverage: Active

  Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
  Estimated Expiration Date: September 24, 2011
  这里有个估计失效时间,就是保修失效时间
  Learn about Apple's coverage information for your product.
  Set Up a Repair
  Eligible for the AppleCare Protection Plan

  Get the AppleCare Protection Plan to extend the technical support and hardware repair coverage to 2 years from your iPhone purchase date.
  Extend Coverage

  If you believe that the information shown for your product is incor

  上面中文地方有个解释,一般给保修的都是真机。
  系统信息也要看一下型号
  CH是中国,HK是香港
abc035678
  和所有手机一样,iPhone4手机都有一条独有的IMEI码,这些IMEI码类似于我们的身份证,是唯一切不可更改的。MEI码查看方法非常简单,只需要在设置-通用-关于本机里就可以看到IMEI码了。
  作为每台手机的唯一标识,所有iPhone4的IMEI码在苹果官网的数据库中都有记录,所以IEMI码最大的作用就是可以判断一款手机是否是苹果生产的真品。
  另外,通过IMEI码可以用来查询这台手机的生产日期、产地等信息,甚至可以用来激活和锁定iPhone。因此iPhone5的IMEI码非常重要,不要随便将IMEI码透露给其他人,以免自己的重要信息被窃取。
妳太美好
http://www.imeidb.com/#lookup
苹果官方也有查询的网站 但是打开有点慢