压力传感器英文

波斯猫K66

压力传感器英文:Pressure sensor.

1、SYD压力传感器数据系统

A Data System with SYD Pressure Transducers .

2、方法分别用200、500和1000g TNT进行水下和空气中爆炸,用美国PCB公司生产的压力传感器测定冲击波物理参数,分析冲击波的传播速度、超压峰值、正向持续时间和冲量。

Methods The physical parameters of blast wave were measured by PCB pressure transducers ( USA) during underwater and air explosions of 200g, 500g and 1000g TNT respectively. Consequently, the propagation speed, peak overpressure value, positive duration and impulse of blast wave were analyzed.

3、C型压力传感器结构偏差对传感器灵敏度的影响

Influence of Structural Deviations on Sensitivity of C-Type Pressure Sensors

4、谐振式SAW压力传感器敏感元件研究与设计

Study and Design Sensitive Device of Resonance SAW Pressure Sensor

5、C型压力传感器的设计

Design of C-type Pressure Sensors

6、为此,以声表面波(SAW)压力传感器为研究对象,研究SAW压力传感器网络化的相关理论,设计并实现嵌入式Web SAW压力传感器的软件系统。

Some theories about how to design network Embedded Web SAW pressure senor are studied.

指南针传感仪器