帮忙翻译几句英语

Delivery.CelanesewillarrangeandpayforeachshipmentofFinishedGoodsfromtheFacility.Tolle... Delivery. Celanese will arrange and pay for each shipment of Finished Goods from the Facility. Toller shall load Finished Goods onto transport arranged for by Celanese.
Waste Materials. For all purposes, Toller will be deemed the generator of, owner of and solely responsible for all waste materials generated or produced at the Facility or otherwise in connection with the Services hereunder.
Storage. Toller shall provide storage at the Facility for both Raw Materials and Finished Goods at no additional charge.
Other Tolling Services. Other raw materials may be included for tolling services hereunder upon mutual written agreement of the parties.
绿茶小爽
交货:塞拉尼斯公司将安排并支付从工厂发出的制成品的装运。托勒公司负责将制成品装载到由赛拉尼斯公司安排的运输工具上。
废物:就各方面而言,托勒公司被视为工厂排出废物的生产者、所有人和全权负责人,否则视为下列部门的相关责任。
仓储:托勒公司应无偿在工厂为原材料及制成品提供仓储。
其他周边服务:其他原材料应包括在双方书面协议项下所列的周边服务中。
(手工翻译,希望对你有所帮助~)
DDENGCHANGQING
交付。塞拉尼斯将安排并支付每个成品的转运设施。特勒尔应加载到塞拉尼斯安排运输成品。
废物。对于所有的目的,将被视为特勒尔,发电机,拥有者,并专为产生或生产设施,或在其他方面与本协议有关的所有服务废料负责。
寄存。特勒尔应当提供的原料和成品,无需额外收费设施来储存货物。
其他来料加工服务。其他原料者可包括收费后,相互服务的当事人书面协议,本协议。
nixcu
交付。Celanese将安排并支付每个从设施到成品的运费。Toller应运输成品到Celanese指定的运输点。
废弃物。出于任何目的的,Toller将被视为发生者,拥有者,并专为产生或生产设施,或在其他方面与本协议有关的所有服务废料负责。
储存。Toller应当为原料和成品的储存提供设备而无需额外收费。
其他来料加工服务。其他原料的收费服务可能包含在本协议项下相互的书面协议当事人。