翻译下面的句子,要通顺的,谢谢!

thesunisshiningonthesideofthemoonthatfacesusanditlookslikeagreatroundball.Itshinesbac... the sun is shining on the side of the moon that faces us and it looks like a great round ball.It shines back its light and it looks bright.we can't see the moon when the sun is shining on the side of the moon that faces away from us.
In fact,the moon is not as near as it looks.It is three hundred and eighty thousand kilometers away from the earth.Of course we can fly to the moon in a spaceship which can fly at about eleven kilometers a second.It only takes more than three days to get to the moon.
穆乃一DP
太阳照射月球面向我们的一面,让它看起来就像一个大的球。月球反射太阳光才显得明亮。当太阳照射月球的另一面时,我们就看不见月球了。
事实上,月球离我们要比看起来的远。它到地球的距离为3800万公里。当然,我们能够乘坐太空船飞向月球,太空船大约每秒能飞11公里,照这样的速度,我们只需三天多的时间就能到达月球了。
阳光照在面临我们的月亮那侧时,这使它看起来就像个大圆球。它反射阳光,显得十分明亮。当阳光照射在月亮远离我们的那一面时,我们将看不到月亮。
事实上,月亮并没有它看起来的那么近。它与地球的距离远达三百八十英里。当然,我们可以通过乘坐宇宙飞船,如果这飞船秒速达到十一英里的话,只需花三天时间就能到达月球
a757768201
阳光灿烂的侧面上我们面临的月亮,它看上去是十分圆,它会回来他的光中,它看起来十分明亮.我们不能看见月亮,当太阳当空照耀的月亮的边上面对离我们。
事实上,月亮不像看上去的附近这是三一百八十万公里的距离地球当然我们可以坐着宇宙飞船飞上月球,能飞大约在十一点公里,第二只需要超过三天去月球。
昝职君bG
阳光灿烂的侧面上我们面临的月亮,它看上去是十分圆球,它会回来他的光中,它看起来bright.we不能看见月亮,当太阳当空照耀的月亮的边上面对离我们。
事实上,月亮不像看上去的附近这是三一百八十万公里的距离地球当然我们可以坐着宇宙飞船飞上月球,能飞大约在十一点公里,第二只需要超过三天去月球。