请把下面的英文翻译成中文,谢谢!

1Privatesedansthrongroadsoncenavigatedonlybybicyclists.2Dietaryandlifestylechangestha... 1 Private sedans throng roads once navigated only by bicyclists.
2 Dietary and lifestyle changes that emerged in the United States over several generations of industrialization have swept urban China in just one.
3 For the growing army of middle-class Chinese with a little extra money to spend, touring their vast country has become almost as natural as breathing.
lynnelinxue
挤满道路的私人轿车曾经只有靠骑自行车的人来导航。

经过几代工业化,在美国出现的饮食和生活方式的改变,经过短短的一代就席卷了中国城市。

随着有一些额外的钱可以消费的中产阶层大军的壮大,在他们巨大的国家中旅游,几乎已经成为如同呼吸一般自然。

知识在于点滴积累,更在于不懈努力。

祝你学习进步,更上一层楼!
——另外,正在冲采纳率,请记得采用,谢谢合作!

(*^__^*)
酸梨2012
私家车挤满了曾经只有自行车通过的道路。
在美国工业化时期发生的饮食习惯和生活方式的变革经历了好几代人的时间,而在中国的城市只用了仅仅一代人。
由于中国的中产阶级在增多,对这些手中有一点闲钱可花的人来说在祖国的广阔大陆上旅游就好像呼吸一样自然。
sdfg6723
经验太少,我不干