请帮我翻译一下,谢谢!

FromwhatIhavelearnt,youcouldmakeuseofthefollowingtechniquesforbargainshopping.Watchfo... From what I have learnt, you could make use of the following techniques for bargain shopping. Watch for sales. This is when items are offered at a discounted price. The sale might be a set a percentage discount. Sales are generally advertised. Be sure to always check the local paper issued on Sunday; usually all the sales for the week will be announced. Many stores will also have clearance sales. Items on clearance generally will not be reordered, so the store needs to make room for new goods. Often these sales are unadvertised. Great bargains can be found at clearance sales! 展开
ksdjksdj
先解释Sales-在生活中,常表示打折的意思,而不是销售,你去逛街的时候稍微留意就能看到。
下面是原文的翻译:
据我个人经验,上街血拼时想要物美价廉,有以下招数:
紧盯打折消息。打折就是说商品将降价卖出,可以是写成百分比的形式。打折消息往往是以广告的形式公布的,所以一定要常看当地周日的报纸,上面通常会公布一周的打折消息。许多商店也常会清仓打折,待清仓的商品卖掉就不会再进,而商店打折的目的就是为新货誊出空间。通常清仓打折消息都不会做广告。最物美价廉的货都是在清仓打折时买到的。
benben——
据我所知,你可以利用下列技术在购物中进行讨价还价。手表的销售。这是项目是以折扣价提供的。这种出售可能是以百分比折扣的形式。一般通过广告进行销售。一定要经常查看当地每周日发行的报纸 ,上面通常会公布这一周的销售额。许多商店也会清仓销售。这种清仓销售一般不会重新再来,因为商店需要空间来摆放新的商品。通常,这些销售不打广告。在清仓销售中购买商品是最物超所值的。
cgjd89
据我所知,您可能利用交易购物的以下技术。 注意销售。 这是项目被提供以一个被打折的价格。 销售也许是一个集合每百分比折扣。 销售通常做广告。 在星期天请务必总是检查发布地方报纸; 通常星期的所有销售将宣布。 许多商店也将有清仓拍卖。 在清除的项目通常不会被重新命令,因此商店需要让路给新的物品。 通常这些销售未登广告。 巨大交易可以在清仓拍卖找到!