英语翻译~~~~~

Cubotexwascreatedin1984fromanideaofMrP.BolzoniandMr.M.Cutrone,concerningtherealizatio... Cubotex was created in 1984 from an idea of Mr P. Bolzoni and Mr. M. Cutrone, concerning the realization of a new machinery for the dyeing of pantyhoses. The first client was Golden Lady (that still today continues this business relation with Cubotex, purchaising more than 150 machineries for dyeing during the years) and other clients were the most part of the italian hosiers and the world most important groups (Sara Lee Group, Pompea, Filodoro, Calzificio San Pellegrino, etc).

Moreover, there are hundreds of dye works who works on behalf of third parties and purchased Cubotex machineries as well. This has led Cubotex to become the world leader in the field of machinery for dyeing.

In conclusion, what allowed this company to born and grow with continuity is certainly the quality of the product that is universally recognized: it’s enough to say that the first machinery created in Cubotex (in 1984) is still working today in Golden Lady.
请翻译成为中文
clsdqc
创建于1984年Cubotex从体育Bolzoni先生和M先生Cutrone思想,关于一个新的pantyhoses印染机械的实现。第一个客户是金夫人(即今天还在继续这个Cubotex的业务关系,purchaising年期间150多个印染机械)和其他客户进行的意大利hosiers大部分,最重要的群体(莎莉集团全球, Pompea,Filodoro,Calzificio圣佩莱格里诺,等等)。此外,还有谁对第三方机构和购买Cubotex代表作品,以及染料厂数百人。这导致Cubotex成为在机械领域的世界领先的染色。总之,这又是如何在公司诞生和成长无疑是具有延续性的是普遍认可的产品质量:它足够地说,第一机械创建于Cubotex(1984年)仍是金夫人在今天的工作。
蒲晓公英
创建于1984年Cubotex从体育Bolzoni先生和M先生Cutrone思想,关于一个新的pantyhoses印染机械的实现。第一个客户是金夫人(即今天还在继续这个Cubotex的业务关系,purchaising年期间150多个印染机械)和其他客户进行的意大利hosiers大部分,最重要的群体(莎莉集团全球, Pompea,Filodoro,Calzificio圣佩莱格里诺,等等)。
此外,还有谁的作品为第三方机构代表和购买Cubotex以及染料厂数百人。这导致Cubotex成为在机械领域的世界领先的染色。
总之,是什么让这家公司向出生,成长的连续性是肯定的是普遍认可的产品质量:它足以说,第一机械在Cubotex创建(1984年)仍是今日工作在金夫人。
zqhui20316
Cubotex成立于1984年《先生从一种想法,Bolzoni有关Cutrone m . they实现新机械pantyhoses染色。第一个客户是金色的女士(至今仍将继续Cubotex业务关系,purchaising染色超过150机械在年)和其他客户都是大部分意大利hosiers和世界最重要的群体(Sara李集团,Pompea,Filodoro Calzificio圣Pellegrino,等等)。

此外,有数百个工作染料的代表作品,购买了第三方的Cubotex机械。这导致Cubotex成为世界领先地位的机械设备的染色。

总之,让这个公司出生和成长的连贯性的确是产品的质量,被普遍认为:这足以说,第一个机械创立于Cubotex(1984年)依然今日工作在金色的女士。
夜月该隐
Cubotex成立于1984年《先生从一种想法,Bolzoni有关Cutrone m . they实现新机械pantyhoses染色。第一个客户是金色的女士(至今仍将继续Cubotex业务关系,purchaising染色超过150机械在年)和其他客户都是大部分意大利hosiers和世界最重要的群体(Sara李集团,Pompea,Filodoro Calzificio圣Pellegrino,等等)。

此外,有数百个工作染料的代表作品,购买了第三方的Cubotex机械。这导致Cubotex成为世界领先地位的机械设备的染色。

总之,让这个公司出生和成长的连贯性的确是产品的质量,被普遍认为:这足以说,第一个机械crea...