百度翻译在线翻译

抬头看看天空,它那蔚蓝的脸庞已经被浓浓的黑烟罩住,昨天的绿色,被今天的一座座高楼大厦所替代:再想听到那悦耳鸟鸣已经成了一种奢侈,取而代之的是刺耳的噪音啊!很久之前,天是蓝... 抬头看看天空,它那蔚蓝的脸庞已经被浓浓的黑烟罩住,昨天的绿色,被今天的一座座高楼大厦所替代:再想听到那悦耳鸟鸣已经成了一种奢侈,取而代之的是刺耳的噪音啊!
很久之前,天是蓝的,水是蓝的,绿色植物,可爱的动物和许许多多的人都在地球上幸福的生活着……如今,人们疯狂地对原本脆弱的环境进行践踏!一些鼠目寸光的人,为了眼前的一点点经济利益,向大自然伸出了罪恶之手。这位伟大的母亲,已被我们折磨的体无完肤。原本美丽的大自然,已失去了往日的绚丽,这位伟大的母亲给我们美丽的环境,却没有向我们索要一分一厘的回报,但是自私的人类却贪心不足,人类啊!伤痕累累的大自然在流泪啊!
大自然已经用一件件触目惊心的事例提醒我们:保护赖以生存的环境,已经迫在眉睫了!所以,还是请你从现在请,从身边一点一滴的小事做起,哪怕是将一张废纸扔进垃圾桶内,也是回报大自然的馈赠啊!请伸出我们的双手,去抵挡住那些无知的疯狂,别再糟蹋这脆弱的地球,让阳光和雨露哺育着绿色的大地,哺育给予我们生命的故乡!保护大自然相当于保护我们的生命,生命都是无价的,保护大自然当然不言而喻了!
我呼吁人们,保护地球,保护我们这个美丽的家园!让我们携起手来,共同努力!让我们的家园不再哭泣!
秒懂百科
伏钧Cv
我有一个玩的非常好的朋友
a529004629
eat girl brother
姝含的花花世界
What's New?
Discover The
New Quarter Product.
要解体成分子的人
抬头看看天空,它那蔚蓝的脸庞已经被浓浓的黑烟罩住,昨天的绿色,被今天的一座座高楼大厦所替代:再想听到那悦耳鸟鸣已经成了一种奢侈,取而代之的是刺耳的噪音啊!
很久之前,天是蓝的,水是蓝的,绿色植物,可爱的动物和许许多多的人都在地球上幸福的生活着……如今,人们疯狂地对原本脆弱的环境进行践踏!一些鼠目寸光的人,为了眼前的一点点经济利益,向大自然伸出了罪恶之手。这位伟大的母亲,已被我们折磨的体无完肤。原本美丽的大自然,已失去了往日的绚丽,这位伟大的母亲给我们美丽的环境,却没有向我们索要一分一厘的回报,但是自私的人类却贪心不足,人类啊!伤痕累累的大自然在流泪啊!
大自然已经用一件件触目惊心的事例提醒我们:保护赖以生存的环境,已经迫在眉睫了!所以,还是请你从现在请,从身边一点一滴的小事做起,哪怕是将一张废纸扔进垃圾桶内,也是回报大自然的馈赠啊!请伸出我们的双手,去抵挡住那些无知的疯狂,别再糟蹋这脆弱的地球,让阳光和雨露哺育着绿色的大地,哺育给予我们生命的故乡!保护大自然相当于保护我们的生命,生命都是无价的,保护大自然当然不言而喻了!
我呼吁人们,保护地球,保护我们这个美丽的家园!让我们携起手来,共同努力!让我们的家园不再哭泣!
Looking up at the sky, its blue face has been covered with thick black smoke. Yesterday's green is replaced by a high building in today's seat: it is a luxury to hear the sweet bird's singing.
Long ago, the sky was blue, the water was blue, the green plants, the lovely animals and many people were living happily on the earth. Nowadays, people are trampling on the fragile environment. Some short-sighted people have shown their evil hands to nature for a little bit of economic benefits. This great mother has been tortured by us. Originally beautiful nature, has lost the glorious past, the great mother gave us a beautiful environment, but did not ask us one per cent in return, but selfish human being greedy, human ah! The scarred nature is crying.
Nature has reminded us of a shocking case: it is imminent to protect the environment for survival. So, please ask you from now, from the little bit of little things around, even if it is to throw a piece of waste paper into the garbage can, but also to return to nature's gift! Please extend our hands to resist those ignorant madness, do not spoil the fragile earth, let the sun and rain feed the green land and nurture the hometown of our life. Protecting nature is equivalent to protecting our life. Life is priceless. Protecting nature is of course self-evident.
I appeal to people to protect the earth and protect our beautiful homeland. Let's join hands and work together! Let our homes no longer cry!