一小段英语短文的翻译----------------高手帮忙

Peoplelivingindifferentcountriesmadedifferentkindsofwords.Todaythereareaboutfifteenhu... People living in different countries made different kinds of words. Today there are about fifteen hundred languages in the world. Each contains many thousands of words. A very large dictionary, for example, contains four or five hundred thousand words. But we do not need all these. To read short stories you need to know only about two thousand words. Before you leave school; you will learn only one thousand or more.
请标准翻译(不要机器翻译的),谢谢
百度网友b65ef9d
生活在不同国家的人创造了许多不同的语言。现如今,世界上存在大约一千五百种语言。每种语言又包括了上千个单词。举个例子,一部厚重的词典包括四五十万个单词,但是我们(日常)并不需求(使用到)所有单词。我们仅仅需要两千左右个单词就能阅读一篇短篇故事;在我们离开学校之前,我们也将学到起码一千个单词,或更多。
liu_tf2005_1
居住在不同国家的人们创造了不同的文字,现今世界上大约有1500种语言,每一种都包含有几千个单词(字)。例如一本大辞典,包含有40到50万词汇。但我们不需要所有这些,阅读短故事你只需要知道2千个左右的词汇,在你毕业离校前(估计是小学),你也就学到1千个词汇或更多一些。
谢文强xiewen
不同国家的人说不同的语言,目前世界上有1500种语言,每种语言由许多词语组成,比如说,一本大辞典含有400000到500000个词语。但是我们不需要知道所有的词语,阅读一篇短篇小说只需要知道2000左右的词语。离校之前,你只能学到1000左右的词语。

这绝对是个人认真翻译出的,忘采纳,谢谢!