邻居是我们生活社交的一部分,重视邻居的重要性,怎样做个好邻居,,,高中英语作文 40

鑫亭雨
首先,我认为你可以列举出有邻居的好处,尤其是有一个好邻居的好处,比如:在生活琐事可以相互帮助,中国的俗语中都有:远亲不如近邻“的说法嘛。第二,列出两三个事例来说明,比如,你家里没人,他们会帮你保护你家的安全。第三,说明自己如何去做个好邻居,让人人都感受到你的爱。
匿名用户
I saw in the book, a little girl, her mother is very humorous. Once, the little girl left with an interesting book, put on the bottom of the table secretly watching, the cooked rice out which are the, her mother see not only not criticize her, but humorously said: "daughter! Where's your left hand?" The little girl immediately put the book aside and have a good meal, and the mother and daughter both laughed.
雪儿妹妹06
有个好邻居真的很幸福,就像上边的老师说的,远亲不如近邻,我深有体会,我和老公都在郊区上班,每次小区交水费和物业费,我的邻居都会帮我交上,虽然这个事情不算大,但却给我们夫妻帮了很大的一个忙,希望我的实例能帮到你。