先翻译短语 再造句 必采纳

咪咪吓鲦
  1. I like watching TV. 我喜欢看电视。

  2. I am cleaning the classroom. 我在打扫教室。

  3. I am reading a newspaper. 我在看报纸。

  4. I am talking on the phone. 我在打电话。

  5. I am listening to a CD. 我在听CD。

  6. I am using the computer. 我在用电脑。

  7. I like making soup. 我喜欢做汤。

  8. I am washing the dishes. 我在洗盘子。

  9. I like exercising. 我喜欢练习。

春天的海冰
1看电视
2清洁的,干净的
3正在读报纸
4讲电话
5听一张CD
6使用电脑
7做汤、煲汤
8洗盘子
9锻炼
造句的话就可以根据汉语意思写了呀,我就不打出来了
追问
必须造句