跪求+急求+高分 英语翻译 完成另加分 多谢 200

Whilesomehistoriansremainskeptical,thatanalysiscouldexplainamessageDewareceivedonthen... While some historians remain skeptical, that analysis could explain a message Dewa received on the night of the 7th- more than twelve hours after the attack. It came from his friend, ensign Yokoyama. "Successful surprise attack." Then silence. Yokoyama's sub never made the rendezvous - and neither did any of the others. For years Dewa has wondered what happened to okoyama and all the others who didn't come back.
All he knows is that somewhere, in these waters they died, as they expected they would. Of course I hoped they would return, but the commander told me. If I come back I'll come back with a wolf as we say in Japan and put the mother sub in danger so I don't think they planned to return even if they had succeeded. Before he set out on his mission one of the submariners left behind a poem he'd written earlier that day. as the cherry blossoms fall at the height of their glory so, too, must i fall that men may call me a flower of yamoto, though my bones lie scattered in the bleak wilderness of strange and distant lands.
On the last day of his visit, Dewa asks to see the Arizona memorial to pay his respects to the Americans who died on December 7th. America and Japan must have had their reasons for starting a war. But after coming here and seeing the waves of the Pacific I question why we had to go to war. Japan and the United States are brothers. Pacific peace is world peace. This trip has made me feel that together we must protect it. Jack McCarron and Carl Carson are also there to remember their ship and their shipmates. Underwater, the National Geographic camera prowls through the empty ship, these are the first images of the officer's quarters. images from a another era, frozen in time.
A bathroom, with it's regulation soap dish. An officer's desk its papers still arranged in their pigeon holes a washbasin now filled with sand beneath a shaving mirror For Jack McCarron, the pictures of his old ship are almost too painful to bear. "For over 40 years over 40 years I couldn't if I was asked I couldn't talk I didn't talk about it, I didn't think about it, I had erased it from my mind I didn't have any memories, I really didn't I saw that barnacles on that doorknob, and the lights overhead, and I thought who was that officer down there, did he survive? At one time that knob was real nice and shiny and he turned on that light to read. I don't remember the ship as that." The legacy lives on in a Navy ship called the U.S.S. Pearl Harbor.
勿用机翻
leaper0501
你这么急着要,就没有太仔细去修改一些细节,大概就是这样了,希望对你有用:

一些历史学家仍持怀疑态度,该分析可以解释瓦的攻击后的十二个小时 7 日超过晚上收到一条消息。它来自于他的朋友旗横山。"成功突然袭击"。接着,寂静。横山的子永远不会,交会的也没有任何其他人。年瓦不知道发生什么事,okoyama 和所有其他人没有回来。
他知道所有是在某处,这些水域中他们死了,因为他们预期他们会。当然,我希望他们返回,但指挥官告诉我。如果我回来我就回来,一只狼,我们在日本说,把母亲子放在危险,所以我不认为他们打算返回即使他们成功了。他对他的任务之一,潜艇人员留下一首诗出发前他写较早前的那一天。如樱花,落在他们的荣耀的高度,太,必须在我范围,男人可以叫我一朵花的 yamoto,虽然我的骨头躺分散在暗淡的旷野的奇怪和遥远的土地。
他在访问的最后一日瓦要求见到他的敬意,美国人死于 12 月 7 日在亚利桑那纪念馆。美、 日肯定了他们开始一场战争的原因。但后到这儿来看我质疑为何我们不得不去战争的太平洋的波浪。日本和美国是兄弟。太平洋和平是世界和平。这次旅行使我觉得一起我们必须保护它。杰克 McCarron 和卡尔 · 卡森也有要记住他们的船,他们历历。水下,国家地理相机 prowls 空船通过,这些都是第一个图像的人员的宿舍。在时间冻结了另一个的时代图像。
浴室,与规管肥皂盒。其文件仍安排在其鸽孔现在充满剃须镜像的杰克 McCarron 下沙一脸盆军官的桌子,几乎太痛苦的事承担他的老船的照片。"为 40 岁以上 40 岁以上不能如果有人问我我不能说我不谈这件事,我不认为这件事,我已删除它从我的心,我没有任何记忆,我真的没见到,这的把手和开销,灯附著以为是谁,那里的人员,他是生存吗?一次该旋钮是真正好,光泽和他开的阅读灯。我不记得这艘船那样。"遗留下来的活在一个称为 U.S.S.珍珠港的海军船中。
匿名用户
虽然有些历史学家的保持怀疑的态度,分析可以解释一个消息Dewa收到的那天晚上7日- 12个小时之后多的攻击。它来自他的朋友,旗Yokoyama。“成功突然袭击。”接着,寂静。横山光博研究子从来没有约会地点,也不任何别人。Dewa已经不知道多年来okoyama发生了什么事,所有的那些没有回来。

他所知道的是,在一些地方,在这些水域中他们死了,像他们所想象的那样。当然,我希望他们能回来,但指挥官告诉我的。如果我回来我就回来就像我们说用一只狼在日本和把母艇危险,所以我不认为他们计划甚至还如果他们的努力终于成功了。之前,他在他的使命之一留下了一个submariners才写首诗一天前的樱花落下的荣耀高,也必须我跌倒,使人打电话给我yamoto之花,虽然我的骨头碎片散落在寒冷的旷野奇怪又遥远的国家。

在他来访的最后一天,Dewa往往要看,亚利桑那州纪念,致意的美国人死于12月7日。美国和日本必须有他们的理由开始一场战争。但在来到这里,看到海浪的太平洋我问为什么,我们不得不去战争。日本与美国正在兄弟。太平洋和平是世界和平。这次旅行使我觉得我们必须一起保护它。杰克麦卡伦和卡尔·卡而森在那里又有记住他们的船,水手们。水下,国家地理相机在空荡荡的,如同船,这些是第一批的图像的军官的quarters.另一个纪元的图片,冷冻。

一间浴室,调节肥皂碟里。一名军官的桌子上它的论文还安排在他们的鸽子洞一个脸盆现在堆满沙子在剃须镜、图片麦卡伦对杰克他的旧船几乎太痛苦了熊。“四十余年来超过40年我不能如果我问我无法说服我不谈,我没有想那件事,我已经删除了从我的心里我没有任何的记忆,我真的不是我看见那为附著船底的甲壳动物在门把手,努力不懈的灯在他的头顶上,并且我认为人是军官在那儿,他才继续生存下去呢?在同一时间旋钮是真的好、富有光泽的他就亮那一支电灯看的。我不记得这艘船。”遗产活在一个海军艘名叫“星舰“珍珠港。
cvxb5345vh
好难啊
尛☆伊
尽管一些历史学家仍持怀疑态度,这种分析可以解释消息羽上,经过攻击的第七超过十二个小时晚上收到。它来自他的朋友,少尉横山。 “成功的突然袭击。”然后沉默。横山的子从未交会 - 和其他人也没有任何的。多年来羽都在想知道发生了什么事okoyama和所有其他人谁没有回来。他所知道的就是在某个角落,他们死在这些水域,因为他们预期他们会。我当然希望他们能回来,但指挥官告诉我的。如果我回来的时候我就来跟狼回来,因为我们说,在日本,把危险的母亲分,所以我不认为他们计划返回,即使他们已经成功了。之前,他载于他的后面,他写过诗当天早些时候离开了潜艇的任务之一。作为樱花在他们的荣耀高处跌落的话,也必须我倒下,男人可以叫我的yamoto花,虽然我的骨头躺在陌生而遥远的土地上散落荒凉的旷野。在他访问的最后一天,羽要求见亚利桑那纪念馆支付他的敬意,12月7日的美国人谁死了。美国和日本必须有对发动战争的理由。但来到这里后,看到太平洋我问为什么我们要到战争的波澜。日本和美国是兄弟。太平洋和平是世界和平。这次旅行使我感到,我们必须共同保护它。麦卡伦杰克和卡尔卡森也有要记住他们的船和他们的船友。水下,国家地理相机巡游穿过空荡荡的船,这是该人员的宿舍的第一印象。从另一个图像冻结时代。一间浴室,与它的监管肥皂碟。有关人员的办公桌上的文件仍然在他们的鸽笼现在装满沙子底下一对杰克麦卡伦剃须镜一脸盆安排,他的老船的照片几乎痛苦得不能忍受。 “在过去40年,我40多年不问我,如果我不能跟我不谈论它,我没有想到,我从我的脑海里抹去了它,我没有任何回忆,我真的没有看见,就这一门把手藤壶,灯光开销,我还以为是谁主任那里,他才生存下来?在有一次,旋钮是真正的好,有光泽,他在该开灯阅读。我不记得,作为该船舶。“生命的遗产在海军一艘名为珍珠港号航空母舰。