你在干嘛呢英文怎么说?

我是大角度

你在干嘛呢的英文翻译是What are you doing 。

双语例句

1. What are you doing fooling with such a staggering sum of money?

你拿着这么一大笔钱瞎折腾什么呢?

2. What are you doing? Are you out of your mind?

你在干什么?你疯了吗?

3. "Dr Campbell," he said, clearly surprised. "What are you doing here?"

坎贝尔医生,”他显然很惊讶地说道,“您怎么在这儿?”

4. "And what are you doing now?"— 'Oh this and that.'

“那你现在在做什么呢?”——“哦,瞎忙。”

5. "What are you doing here?" he asked snidely.

他挖苦道:“你在这里干什么呢?”

6. "What are you doing?" she demanded shrilly.

“你在干什么?”她厉声责问。

7. What are you doing this evening?

你今晚打算做什么?

tailuowang
知道合伙人教育行家
毕业于江西省吉安师范专科学校(井冈山大学)英语系。从事英语教学20多年,现为中学高级教师。

  What are you doing?你在干嘛呢?

  本句由“在”字可以看出要用现在进行时态。
  现在进行时态谓语部分的构成是“be+动词的现在分词”。
fengzhizun123
你在干嘛呢?what are you doing?
你在干嘛呢英文怎么说?how to speak what are you doing in english?
希望可以帮到你,谢谢
karrylovegrace
What are you doing?
来自百度英语牛人团,求采纳!谢谢!
a408784622
what are you doing?