What's the matter?的同义句是什么

百度网友d5d2d24
What's the matter? 同义句:
What's wrong ?
What's up?
tailuowang
知道合伙人教育行家
毕业于江西省吉安师范专科学校(井冈山大学)英语系。从事英语教学20多年,现为中学高级教师。

1. What is wrong?
2. What is the trouble?
3. What is the problem?
那是十一月之塔
有很多
比如
What's wrong?
What's up?
希望能帮到你
ggvvvcf
你好同义句是?
what's wrong?
what happened?
望采纳谢谢
快乐制造者happiness
说法很多,What's wrong with you? What's the trouble withyou?What's the problem with you?What's up with you?What happened to you?What's your trouble?