x-japan endless rain 中文音译歌词 哪位大神能把这罗马文帮我翻译成中文汉字,跪谢! 50

I'MWALKINGINTHERAINYUKUATEMONAKUKIZUTSUITAKARADANURASHIKARAMITSUKUKOORINOZAWAMEKIKORO... I'M WALKING IN THE RAIN

YUKU ATEMONAKU KIZUTSUITA KARADA NURASHI
KARAMITSUKU KOORI NO ZAWAMEKI
KOROSHI TSUZUKETE SAMAYOU ITSUMADEMO
UNTIL I CAN FORGET YOUR LOVE

NEMURI WA MAYAKU TOHOU NI KURETA
KOKORO O SHIZUKA NI TOKASU MAI AGARU AI O ODORASATE
FURUERU KARADA O KIOKU NO BARA NI TSUTSUMU
I KEEP MY LOVE FOR YOU TO MYSELF

ENDLESS RAIN, FALL ON MY HEART KOKORO NO KIZU NI
LET ME FORGET ALL OF THE HATE, ALL OF THE SADNESS

"DAYS OF JOY, DAYS OF SADNESS SLOWLY PASS ME BY
AS I TRY TO HOLD YOU, YOU ARE VANISHING BEFORE ME
YOU'RE JUST AN ILLUSION WHEN I'M AWAKEN,
MY TEARS HAVE DRIED IN THE SAND OF SLEEP
I'M A ROSE BLOOMING IN THE DESERT"

IT'S A DREAM, I'M IN LOVE WITH YOU
MADOROMI DAKISHIMETE

ENDLESS RAIN, FALL ON MY HEART KOKORO NO KIZU NI
LET ME FORGET ALL OF THE HATE, ALL OF THE SADNESS

I AWAKE FROM MY DREAM
I CAN'T FIND MY WAY WITHOUT YOU

THE DREAM IS OVER
KOE NI NARANAI KOTOBA O KURIKAESHITEMO
TAKASUGIRU HAIIRO NO KABE WA
SUGISATTA HI NO OMOI O YUME NI UTSUSU
UNTIL I CAN FORGET YOUR LOVE

ENDLESS RAIN, FALL ON MY HEART KOKORO NO KIZU NI
LET ME FORGET ALL OF THE HATE, ALL OF THE SADNESS

ENDLESS RAIN, LET ME STAY EVERMORE IN YOUR HEART
LET MY HEART TAKE IN YOUR TEARS, TAKE IN YOUR MEMORIES

ENDLESS RAIN, FALL ON MY HEART KOKORO NO KIZU NI
LET ME FORGET ALL OF THE HATE, ALL OF THE SADNESS
yaoyue530
'm walking in the rain
行くあてもなく伤つた身体濡らし
络みつく冻りのざわめき
杀し续けて彷徨ういつまでも
until i can forget your love
眠りは麻药
途方にくれた心を静かに溶かす
舞い上がる爱を踊らせて
ふるえる身体を记忆の蔷薇につつむ
i keep my love for you to myself
endless rain, fall on my heart
心の伤に
let me forget all of the hate,
all of the sadness *
(せりふ)
days of joy days of sadness
slowly pass me by
as i try to hold you
you are vanishing before me
you're just a illusion
when i'm awake
my tears have dried
in the sand of sleep
i'm a rose blooming in the desert
it's a dream, i'm in love with you
まどろみ抱きしめて
endless rain, fall on my heart
心の伤に
let me forget all of the hate,
all of the sadness *
i awake from my dream
i can't find my way without you
the dream is over
声にならない言叶を操り返しても
高すぎる灰色の壁は
过き去った日の思いを梦に写す
until i can forget your love
endless rain, fall on my heart
心の伤に
let me forget all of the hate,
all of the sadness *
endlsee rain, let me stay evermore
in your heart
let my heart take in your tears,take in your memories
endless rain, fall on my heart
心の伤に
let me forget all of the hate,
all of the sadness *
我在雨中漫步
没有目的地
雨淋湿我受伤的身躯
缠绕著已被冻结的吵杂声
直到我能忘记你的爱
睡眠是麻醉剂
这样的方法
可以让我的心安静
我的爱在飞舞
我颤抖的躯壳被记忆中的那朵玫瑰所包裹
我把我给你的爱留给我自己
无尽的雨
落入我心中的那片伤痕
它让我遗忘 那些所有的怨恨与悲哀
快乐与悲伤的日子都慢慢地离我而去
当我尝试去抓住你 而你却在我眼前消失
你只是一个幻影
当我醒来
我的泪水已在梦中干沽
我是开放在沙漠中的玫瑰
这是一场梦 我与你坠入爱河
在半梦半醒之间 紧紧拥抱著你
没有你 我无法找寻方向
我无法离开你
而 梦已终
无声的话语反覆回荡在太高的灰色的墙
在梦中描绘出过去的回忆
直到我能遗忘你的爱
无尽的雨 让我长驻你心中
让我的心留住你的眼泪,你的回忆
我希望 我的梦永远不要结束 永远 永远
我希望 我的雨永远不要停止 永远 永远
黑_桐干式
I'm walking in the rain
漫无目的地只有雨水沾湿了已经伤透了的身体
纠缠着冰冷的吵杂声
不断的杀绝,无时无刻也在彷徨着
Until I can forget your love
睡眠仿如麻药般
想尽办法却徒然只有将心静静溶化
跳动起来吧,舞动爱吧
抖震的身体匿藏在记忆的玫瑰里
I keep my love for you to myself
Endless rain, fall on my heart
心的伤痕
Let me forget all of the hate
All of the sadness
Days of joy  Days of sadness
Slowly pass me by
As I try to hold you
you are vanishing before me
You're just a illusion
When I'm awake
my tears have dried
in the sand of sleep
I'm a rose blooming in the desert
It's a dream, I'm in love with you
拥抱着打个盹吧
Endless rain, fall on my heart
心的伤痕
Let me forget all of the hate,
All of the sadness
I awake from my dream
I can't fink my way without you
The Dream is over
即使重复着任何字句也不能化为言语
灰色的墙壁实在太高了
对过去的日子的思念,只有在梦中描画
Until I can forget your love
Endless rain, fall on my heart
心的伤痕
Let me forget all of the hate,
All of the sadness
Endlsee rain, let me stay evermore
In your heart
Let my heart take in your tears,Take in your memories
Endless rain, fall on my heart
心的伤痕
Let me forget all of the hate,
All of the sadness   *
追问
我要的是中文音译,不是中文歌词,就是罗马文怎么发音的,用汉字写出来