请帮忙翻译一下,谢谢!

Ithasfocusedoneconomicdevelopmentandstrengtheningregionalandglobalcooperation,joining... It has focused on economic development and strengthening regional and global cooperation, joining almost all international regimes from the Nuclear Non-Proliferation Treaty to the World Trade Organization. And it has participated in virtually every regional forum in East Asia focused on security cooperation and peaceful settlement of disputes. 展开
柯裕州
目前的焦点是:加快经济发展,加强与周边及全球的合作与交流,加强与几乎所有参与《核不扩散条约》及世界贸易组织的政体的对话。此外,参与中亚地区每一次有关安全合作及和平解决争端的区域论坛。
cctvzhangding
既注重经济发展,加强区域和全球合作,加入几乎所有的国际机制从《核不扩散条约》向世界贸易组织。并参加了在几乎所有在东亚地区论坛集中在安全合作,和平解决争端
希望 可以帮助到你 谢谢
xchnorah
它集中于经济发展和加强地方和全球性合作,加入几乎从核不扩散条约的所有国际政权制度到世界贸易组织。 并且它参加了实际上每个地方论坛在于安全合作和争执的平安的解决集中的东亚。