急!急!急!跪求翻译~~~在线等,哪个好心人来帮帮忙吧 10

跪求翻译下面英语短文~~~~~急!急!急!急死了~~~不要用有道,不要用谷歌翻译,不要金山快译等翻译器^_^Totheextentthatmanyservicescanb... 跪求翻译下面英语短文~~~~~急!急!急!急死了~~~
不要用有道,不要用谷歌翻译,不要金山快译等翻译器^_^
To the extent that many services can be intermediated and physically disengaged from the firm location and labor imports cannot make up for this entire gap, much of this shortage will be met in future by outsourcing contracts to low-cost developing countries. This trend will be further abetted by growing pressures on companies to be globally competitive, coupled with manpower shortages in the developed world, the deregulation of services, especially telecommunication services in developing countries, and technological improvements.
The rapid growth of India’s services sector in the post-reform era has played a critical role in the country’s emergence as one of the fastest growing economies in the world in recent years. India’s services sector grew at an average annual rate of 9% during the 1990s. The share of the services sector in India’s GDP has risen consistently over the years, with an average share of 52% between 2000–2001 and 2005–2006.The contribution of services to India’s trade and FDI flows has also grown over the past decade, facilitating India’s integration with the world economy. Between 2000 and 2005, India’s services exports grew at an average annual rate of 33%, much above the world average for this period and faster than its merchandise exports.The share of services in India’s total trade has risen to 30%. According to a 2004 World Bank study on India’s service sector, India’s revealed comparative advantage in services has risen significantly during the 1990s, especially in the area of business services (which includes IT and IT-enabled services). As a result, India has succeeded in raising its penetration of world markets more rapidly in the case of services than for goods.
拜托大家不要用有道、谷歌翻译等翻译器~~~那些我也会 整段文字一输,结果就出来了,但那不是我要的结果......
feng805825148
在某种程度上,许多服务可以intermediated完全地挡在了公司和身体上的位置和劳动进口无法弥补这个完整的差距,许多这样的短缺在未来将会达到低成本的外包订单的发展中国家。这种趋势将进一步受到日益增长的压力,公司具有全球竞争力的,再加上人力短缺在发达国家,那些对电信业务服务。尤其是在发展中国家,和技术的改进。
印度的快速增长的服务部门的时代已经post-reform扮演了关键角色出现在这个国家的经济增长最快的国家之一,近年来世界。印度服务业的年平均增长速度是在20世纪90年代9%。股票的服务领域不断上升了印度的GDP在过去的几年里,52%的平均分摊,2000 - 2001年之间,2005 - 2006年服务的贡献与印度贸易和外国直接投资长得又在过去的十年中,便于印度的整合与世界经济体系。在2000年至2005年间,出口印度服务业的年平均增长速度是33%,大大高于世界平均水平,在这个时期的速度比其商品出口在印度服务业所占份额已经上升到贸易总额的30%。根据一项2004年世界银行的研究对印度,印度的服务行业服务显示比较优势已显著增加在20世纪90年代,特别是在该地区的商业服务(包括,科技服务)。因此,印度已经成功地提高全球市场的渗透更迅速的服务的情况下需品。
梦vs幻……
在某种程度上许多服务可以intermediated,并且从牢固的地点和劳方进口完全解开不能补偿这个整个空白,这短缺将遇见今后通过外购对便宜的发展中国家的合同。 这个趋向将由在公司的增长的压力进一步教唆是全球性地竞争的,加上在被开发的世界的劳动力不足,服务的解除干预,电信服务在发展中国家和特别是技术改善。India’s在的服务部门迅速增长岗位改革时代的The在country’s诞生在世界上近年来扮演一个重要角色作为其中一最迅速发展的经济。 在20世纪90年代期间, India’s服务部门增长以年平均率的9%。 服务部门的份额在India’s国民生产总值一贯地多年来上升了,与一个平均份额52%在2000–2001之间,并且2005–2006.The服务的贡献为India’s贸易和FDI流程的在过去十年中也增长,促进与世界经济的India’s综合化。 在2000年和2005年之间, India’s服务出口比它的商品出口增长在年平均率的33%,在这个期间的世界平均之上和快速地。服务份额在India’s总贸易的上升到30%。 根据关于India’s服务部门的一项2004年世界银行研究, India’s显露了在服务的比较好处上升了极大在20世纪90年代期间,特别是在商务区(包括它和它使能服务)的服务。 结果,印度在迅速提高它的世界市场的渗透成功在服务情况下比对于物品。
百度网友694375a22
在某种程度上,许多服务可以intermediated完全地挡在了公司和身体上的位置和劳动进口无法弥补这个完整的差距,许多这样的短缺在未来将会达到低成本的外包订单的发展中国家。这种趋势将进一步受到日益增长的压力,公司具有全球竞争力的,再加上人力短缺在发达国家,那些撤销对服务。尤其是在发展中国家的电信服务。
印度的快速增长的服务部门的时代已经post-reform扮演了关键角色出现在这个国家的经济增长最快的国家之一,近年来世界。印度服务业的年平均增长速度是在20世纪90年代9%。股票的服务领域不断上升了印度的GDP在过去的几年里,52%的平均分摊,2000 - 2001年之间,2005 - 2006年服务的贡献与印度贸易和外国直接投资长得又在过去的12月。
一直狠不屑
在某种程度上,许多服务可以intermediated完全地挡在了公司和身体上的位置和劳动进口无法弥补这个完整的差距,许多这样的短缺在未来将会达到低成本的外包订单的发展中国家。这种趋势将进一步受到日益增长的压力,公司具有全球竞争力的,再加上人力短缺在发达国家,那些撤销对服务。尤其是在发展中国家,电信服务
我英文考级了!!