请问12月11日湖南卫视天天向上《天气预报》那节目,那里面有群星拍着手唱的那首英文歌的歌名是什么?

不是coldasice这首歌,我是12月12日早上看的.也不是坚持就是胜利... 不是cold as ice 这首歌,我是12月12日早上看的.也不是坚持就是胜利 展开
爱吐口水的喷喷
歌曲名:Cold As Ice 歌手名:Sarah Connor
I keeping watching you everything you do 我关注着你的一举一动
Every night I pray that you may walk on my way 夜里,我祈祷着你会来到我身边
If I see your face,such a lovely face 如果让我看见你如此令人魂牵梦萦的脸
I’m thinking about the way how to say 我思索着如何告诉
Come on with me 令你心随我动
My heart is aching 我心痛着
I just can’t wait no more 我不能再等待了
When I see the way you’re moving cross the dance floor 当我看着你走过舞池
There’s no mistaking 你应该清楚的
I want you more and more Every second of my life 我只想拥有你,一直到我生命的尽头
We gotta get together right now 我们相爱吧
We gotta get together right now
Cause we can not escape our faith 因为我们不能欺骗自己的真心
If I can have you for the rest of my life 如果我能在我的余生中拥有你
Oh baby my body’s turning cold as ice,Nothing I could do,
If I’m losing you 宝贝,如果我失去你,我会失去体温直到什么事都不能做
It’s getting just as cold as ice 这将让我感到像冰一样刺冷
Cold as ice 冰一样的刺冷
Each time you leave ,It’s like I’m shiver inside 每一次你离开,屋里,我冰冷得颤抖着
Oh baby my body’s turning cold as ice,Nothing I could do,If I’m
losing you 宝贝,如果我失去你,我会失去体温直到什么事都不能做
It’s getting just as cold as ice 这将让我感到像冰一样刺冷
Cold as ice 冰一样的刺冷
Cold as ice
This is gonna be an emergency 这将是一次抢救
Can’t you see the snow and the ice all around me 难道你看不到覆盖住我的冰雪吗
You know that I freeze 你知道我已冷若冰霜
Come into me ,It takes you warm and lips 让我依偎着你吧,你的体温和嘴唇
And your kiss ,You defrost me 还有你销魂的热吻,逐渐融化着温暖着我
The ice is breaking ,When you walk through the door当你来到我身边,冰雪消融了
You know how to keep me rocking on the dancefloor 只有你知道如何让我在舞池里劲舞
Temperature is rising Increasing more and more 温度加剧上升着,愈来愈高
It’s getting hot in here tonight 今晚这里将是火热的天堂
I-C-E,That’s what I’m gonna be ,If you’re not here with me如果你不在我身边,我将成为冰
Then someday somebody will find me frozen 某天,某个陌生人会发现冻结了的我
XpteR
很高兴 回答你的 问题 首先 天天向上 是12月10日 晚上的

英文歌 cold as ice
帐号已注销
他们出场曲是中央电视台天气预报的主题曲
fengfei123987
坚持就是胜利
ningken123