翻译几个英语句子!!

1.ForyearsPeterSmith'slifewasbadlydisturbedbythememoryofanaccidentthatcausedthedeatho... 1.For years Peter Smith's life was badly disturbed by the memory of an accident that caused the death of one of his classmates.
2.Then I had an unexpected visit from the person I was afraid most to see--the mother of the classmate who died.
3.I looked into her eyes and found there a kind of permission to be the person I might have been if her boy had lived.
4. Then I realized that in hating I had become my own enemy
拜托要自己翻译一下,用在线翻译翻出来的不是人话
小三哥33
1.多年以来皮特史密斯的生活一直被一件痛苦的记忆所困扰,那就是他的一个因为车祸而丧生的同学。
2.然后我居然还去了一次意想不到的拜访---那个我最害怕的见到的人----我那位死去的朋友的妈妈。
3.我看着她的眼睛,放佛找到了一种认同,如果她的孩子还活着。。
4.然后我意识到,在憎恶中,我变成了我自己的敌人。

才疏学浅,待高手指正。
求得所用
1。多年来,他的一生是彼得·史密斯的记忆受到严重意外事故,造成了他的一个同学的去世。

2。然后我有一个意想不到的访问的最怕的那个人,看到的——的母亲去世的同学。

3。我望着她的眼睛,他发现有一种许可可能是我的人如果她的小男孩住过的地方。

4。然后我意识到在憎恨我已经成为我自己的敌人