在线求助翻译,悬赏10

Themanufacturerputsanecessaryquantityofnotmountedterminalspringsatthedisposalforverif... The manufacturer puts a necessary quantity of not mounted terminal springs at the disposal for verification. They must be from the same lot as the mounted terminal
springs.Every type must be available.
The manufacturer of the terminal springs presents a quality report that proves the
dimensional accuracy. This substitutes the verification. The manufacturer must know that he is responsible.
Parts list of the socket including all mounted accessories
Drawings of the terminal springs
Drawing of the company name that is applied on the socket
Feeler gauge
All necessary color gauges or proofed color samples
Multimeter for millivolts, accuracy better than 0.5% + cables and probe tips
Power supply with adjustable regulated current source and ampere meter, accuracy better than 1%
Suitable plug of a relay with cable soldered
w92fngz
制造商把的必要剂量安装终端处理跳到进行验证。他们必须从同一很多装上终端
弹簧。各种类型必须是可得到的。
终端弹簧的生产商提出了一种质量报告证实了
空间的精度。这个替代验证。厂商必须知道他是负责任的。
部分名单的插座包括所有安装配件
终端的图纸弹簧
制图的公司名称,应用于插座
触角表
所有必要的颜色的压力表或校对颜色样品
万用表millivolts、准确性比为0.5% +电缆、探针小费
电源调节可调电流源和电流表均、准确性比1%
合适的传递插头电缆焊接
杨芷瑜kommy
制造商提出必要的数量没有安装弹簧的处理验证终端。他们必须从同一批安装终端
弹簧。每一类型必须是可用的。
终端产品制造商弹簧质量提出了报告,证明
尺寸精度。这种替代品的验证。制造商必须知道,他是负责。
零件清单的插座,包括所有安装配件
图纸的端子弹簧
绘图的公司名字是应用在插座
塞规
所有必要的颜色表或校对颜色样本
万用表毫伏,精度优于0.5% +电缆和探头提示
可调的电源调节电流源和电流表,精度优于1%
合适的插头中继电缆焊接
鬼鬼的秋千
= =可以去百度上搜英语翻译
然后有很多翻译的网站的
去网站上把这段复制粘贴到那边它就会帮你翻译的。