短文改错用英语怎么说?

少盐刮油c0
问题一:请问“短文改错”用英文怎么说??? 短文改错:Error Correction
单句改错:Sentence Correction
希望对你有帮助~

问题二:英语 短文改错 (由于我用的是手机只能说出部分) 1梗decide--decided 2.others--other 3.out后加of 4.many--much

问题三:短文改错加翻译谢谢啦 AS (It) can be seen, more and more people own mobile phones in China now. At the end of 2002, there were 20 MILLION (millions) mobile phone users. By 2005 THE (a) number reached up to 30 million. People have found mobile phones CONVENIENT (convenience). They can get in touch with each other whenever AND (or) wherever they like. There’re different functions to MEET (meeting) different needs, such as SURFING (surf) the Internet. However, it may bring us some trouble. For (去掉an) example, the radiation from the phone may do harm (加) TO our health. In spite of this, the number of people having mobile phones IS (are) increasing steadily.
答案:
1. It→As
2. millions→million
3. a→the
4. convenience→convenient
5. or→and
6. meeting→meet
7. surf→surfing
8. 去掉an
9. our前加to
10. are→is

问题四:英语短文改错怎么写? 英语短文改错怎么写?一番清新的感觉。经过一晚上的休息,养足了精神,第二天就开始攀登雪山了。天空越来越阴沉,不时一阵阵山风吹来,吹的我瑟瑟发抖。天空忽然飘起了雪花,起初是星星点点从灰暗的天空中徐徐而下,继而是大片的雪花,像银色的蝴蝶在空中飞舞。最后便似鹅毛般一样铺天盖地而来,我们不得不停下来。从没见过雪的我,心里非常激动,高兴的手舞足蹈,尽情享受着这大自然给我们带来的美的享受。雪渐渐的小了,我终于看见了那高高雪山,一片白茫茫的,像上帝给大地披上了一件白色的衣服。我望着这一望无际的雪,心里顿生百般感慨,感叹这自然的力量和神奇。我们又继

问题五:英语短文改错解析及全文翻译 ullest use of these blessed faculties. Their eyes and ears take in all sights and sounds

问题六:英语短文改错 1, cook --- cooking2, put 后加it
3, receives --- received
4, amazed ---amazing
5, him--- them
6, didn't --- did

问题七:高考英语新题型改错题英语怎么说 The entrance of the new type English error correction problem
满意请采纳

问题八:“短文改错”用英文怎么说 短文改错:Error Correction
单句改错:Sentence Correction
希望对你有帮助~

问题九:英语短文改错,要答案和原因,有翻译加分! pays不要s,teachers不是第三人称单数。
单数第三行去掉they

问题十:英语短文改错怎么写? 英语短文改错怎么写?一番清新的感觉。经过一晚上的休息,养足了精神,第二天就开始攀登雪山了。天空越来越阴沉,不时一阵阵山风吹来,吹的我瑟瑟发抖。天空忽然飘起了雪花,起初是星星点点从灰暗的天空中徐徐而下,继而是大片的雪花,像银色的蝴蝶在空中飞舞。最后便似鹅毛般一样铺天盖地而来,我们不得不停下来。从没见过雪的我,心里非常激动,高兴的手舞足蹈,尽情享受着这大自然给我们带来的美的享受。雪渐渐的小了,我终于看见了那高高雪山,一片白茫茫的,像上帝给大地披上了一件白色的衣服。我望着这一望无际的雪,心里顿生百般感慨,感叹这自然的力量和神奇。我们又继