请帮帮忙给我把英文翻译成中文(感谢)

elloeverybody,mynameisXXX,I'mfromXXX,gladtobehere,andgaldtobepartofyou.Tobeafreshmanh... ello everybody,my name is XXX,I'm from XXX,glad to be here,and gald to be part of you.To be a freshman here, like most of you, I feel excited and a little nervous as well, I hope we can look after each other and enjoy the four years in university. I am a very outgoing young guy/girl, as all you can see.
I love XXX, if any of you have the same hobby as I do, I would be very happy to have discussions with you.I hope you all can remember me,XXX,a happy guy/girl like the sunshine. Glad to be your friend, thank you.
hcs1500
ello大家,我的名字是××,我来自××,高兴来到这里,成为you.togald是大一这里 最喜欢你们,我感到兴奋,也有点紧张, 我希望我们能互相照顾,享受四年大学. 我是一个非常年轻的家伙打出/女,你都可以看到. 我爱×××,如果你跟我一样有着相同的嗜好, 我很高兴有与you.i希望大家能记住我,×××、快乐家伙/少女像 阳光. 高兴获得朋友,谢谢!
失灵之湖
=.=!啥情况 ?现在连自我介绍都有范文了?世风日下 。。世风日下啊。。
luckyjojoe
嘿,大家好。我叫XXX。来自XXX。很高兴能来到这儿并成为大家的一员。作为一名大学一年级新生,就像你们中的大多数一样,我也感到兴奋并且有点紧张。我希望我们能够互相帮助,一起享受大学四年的美好时光。我是一个性格非常外向的男孩/女孩,正像你们看到的那样。我喜欢XXX,如果你们当中的任何人有同样的嗜好,我都很乐意和他一起探讨。我希望大家都能记住我(的名字),XXX,一个象阳光一样开朗的男孩/女孩。很高兴和大家成为朋友,谢谢大家。