翻译一下句子高分

1inspiringonlyonepersoninone'swholelifeisprettyeasy,becauseallheneedstodoistosaysomew... 1 inspiring only one person in one's whole life is pretty easy ,because all he needs to do is to say some words of wisdom
2 keeping inspiring people in one's whole life is alot more difficult than it can be seen
3 they know what they really want ,and they are "working their guts off "to attain what they want
4 it'sa shame that if a person is ambitiousnowdays ,it often means that they are also selfish and even irresponsible
5 history proves that societies where people can be ambitious develop quickly and benefit the society as a whole not only the ambitious individual
6 might be involved with animals would be the use of animals as sources
请允许我问
1 激发人的整个一生中只有一人是很容易,因为他要做的就是说一些单词的智慧 2 保持在一个激励人的整个生活就是很多可以看到的 3 他们知道他们真的想和他们"正在关闭"实现他们所希望的如果一个人 ambitiousnowdays 它往往意味着他们也是自私,甚至不负责任的 5 4 it'sa 耻辱历史证明人可以是雄心勃勃的社会快速发展和社会的利益,整个不仅雄心勃勃的个别 6 可能涉及的动物会用动物作为源其勇气比困难多
时光倾城Dn
1.在人的一生中鼓舞仅仅一个人很容易,因为他所要做的就是说几句智慧的话。
2.在一个人的一生中一直鼓舞别人比它能看的到困难的多
3.他们知道什么是他们真正想要的,他们是辛苦的工作去获得自己想要的东西
4.遗憾的是,现今如果一个人是有野心的,这往往意味着他们是自私的,甚至是不负责任的。
5.历史证明,人们可以在社会把快速建立雄心和造福社会作为一个整体,而不仅仅是单有抱负
6.可能涉及动物的都可能使用动物作为能源
百度网友664160b24
1.人一生中鼓舞一个人很容易,只要说几句至理名言就可以了。
2.可是要一直鼓舞别人却要比想象的难的多。
3.他们知道他们真正想要的是什么,他们辛苦地去工作来获得自己想要的东西。
4.遗憾的是,现今如果一个有野心的人往往是自私的,甚至是不负责任的。
5.历史证明,如果人们都很有野心,这个社会发展会很快而且受益的不仅只有有雄心壮志的人
6.涉及到动物的就是把动物作为一种资源