帮忙翻译成英语,急急急!!!!

HelloJenny,ThesebeautyspotsareallinthecapitalofChina--Beijing.OurcityisjustneartoBeij... Hello Jenny,These beauty spots are all in the capital of China--Beijing.Our city is just near to Beijng.There is a Chinese national mountain--Mount Tai,and it has got lots of wonderful landscapes,my family are all welcome you to come here.In my opinion,you can go to the north of China and see some colorful sceneries in summer.In winter,you can have fun in some Chinese traditional festivals,but the temperature is very low.I miss you much,I hope that we will meet again. 展开
qiqi_826
你好,珍妮,这些美丽的地点都在中国的首都——北京。我们的城市离北京就很近。这里有中国国内的名山——泰山,它有很多很漂亮的自然风景。我和我的家人都很欢迎你来到这里。我认为你可以在夏天的时候去中国的北部看看有没的风景。冬天的时候在中国度过传统节日,但是这是温度很低。我很想你,希望我们可以再见面。
匿名用户
你好,珍妮,这些景点都在中国的首都——北京只是在我们的城市去北京中国国家山——泰山,它有许多美好的景观,我的家人都是我们欢迎您的到来在我看来,你可以去中国的北方,看看一些生动的风景夏天在冬季,你同样可以得到乐趣在一些中国的传统节日,但气温很低我非常想念你,我希望我们还会再见的。
不会