请大家帮忙翻译一下这段话,谢谢

Asadventurousasthejobsounds,thehardpartisfact-checkingalltheinformation.Sureit'sgreat... As adventurous as the job sounds,the hard part is fact-checking all the information.Sure it's great to write about a tourist attraction,but you'd better get the local museum hours correct or you could really ruin someone's vacation. 展开
和安晴
As adventurous as the job sounds,the hard part is fact-checking all the information.Sure it's great to write about a tourist attraction,but you'd better get the local museum hours correct or you could really ruin someone's vacation.
这份工作听起来冒险,困难的是fact-checking所有的信息当然这确是了不起的会写一个旅游胜地,但你最好让当地博物馆小时更正或你真正能毁了某人的假期。
小泉00
随着冒险的工作声音,难的是事实查证信息.肯定我们很高兴地写一个旅游景点,但你最好去当地的博物馆时,你也能正确或毁掉一个人的假期。
昌江精英
这份工作听起来冒险,困难的是fact-checking所有的信息当然这确是了不起的会写一个旅游胜地,但你最好让当地博物馆小时更正或你真正能毁了某人的假期。
充电的鱼
这个工作听上去蛮有挑战性,其难点在于核实信息的真实性。当然,描写旅游胜地是相当不错的活,但是你做好弄清楚当地博物馆开馆和闭馆的准确时间,否则可能真的会让假期变得很糟糕哦。
朋颜吾绮玉
该交流电源适配器类型不能确定.
系统只可在130瓦及130瓦以上的电源适配器下启动.
按F1键关机.